Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
O rety, jacy cudni.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Piękni panowie! Tworzą świetne stado moje baby siedzą 3+1 a na wypasie pełna zgoda.
Kto z kim siedzi w klatce? Puchaci razem?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boszsz!!! nie mogę co za słodycz!!! Są MEGA CUDOWNI!!! Gdybym mogła to bym Ci .. ukradła ICH!! CUDOWNI!!!
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Tak Ich Wełniste Puchatości razem, a Diego z Pralinkiem.Dzima pisze:Piękni panowie! Tworzą świetne stado moje baby siedzą 3+1 a na wypasie pełna zgoda.
Tak się zrobiło u nas długowłoso. Bo nawet Diego ma lekko przedłużone futerko z tyłu (kiedyś miał całkiem długi tren ).
Przydałyby się jakieś krótkowłose - najlepiej ruda i biała .
Wczoraj wieczorem srebrzysty Totoro stał oparty o kuwetę i wyglądał zupełnie jak jeżyk . Niestety nie miałam pod ręką aparatu.
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Oprócz Diega to u Was panują modne szarości ze srebrnymi refleksami. Są przepiękni! Nigdy nie miałam takiej włochatej świnki! Też kiedyś miałam czterech panów, których razem wypuszczałam na trawkę.... U nas już też ogródkowo, ale w dwóch wybiegach.
Piękne te Twoje prosiaczki
Może i ja się kiedyś odważę zabrać swoich kawalerów na wypas na działkę Chociaż znając siebie to zajmie mi kilka tygodni przemyślenie tego przedsięwzięcia oraz oswojenie się z myślą, że może uda mi się ich ochronić przed a) kotami b) ptactwem drapieżnym 3) kleszczami 4) czymkolwiek innym co mogłoby im zagrażać
Może i ja się kiedyś odważę zabrać swoich kawalerów na wypas na działkę Chociaż znając siebie to zajmie mi kilka tygodni przemyślenie tego przedsięwzięcia oraz oswojenie się z myślą, że może uda mi się ich ochronić przed a) kotami b) ptactwem drapieżnym 3) kleszczami 4) czymkolwiek innym co mogłoby im zagrażać
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Cudnie kudłacze na trawce wyglądają, ale na tle tych długowłosych pięknie się prezentuje Diego i wyróżnia ze stada
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Prosiaczki dziękują za zachwyty.
Diego ostatnio odwiedził weta, zakrapiam mu oczko 2 razy dziennie, powinnam też mu robić kąpiele zadka, bo łuszczy mu się skóra. Wet określił to jako zaskórniki .
Dzisiaj skróciłam loki Totoro, bo już był 2 razy większy od Onigiri, którego obcięłam wcześniej.
Przejrzałam po raz któryś zdjęcia i doszłam do wniosku, że Onigiri w rzeczywistości jest dużo piękniejszy niż na zdjęciach. Wychodzi na to, że Totoro jest bardziej fotogeniczny.
Pogoda nie sprzyja leżakowaniu na trawie. Żeby odczarować aurę parę zdjęć z przeszłości. Tym razem koty:
Moje kociątko jest już dorosłe - na początku maja Walkiria skończyła rok.
Wprowadzili się nowi sąsiedzi - Walkiria sprawdza, co robią.
Nie tylko świnki lubią trawę. Salem na wypasie
Walkiria też
Nadchodzi zawodnik wagi ciężkiej - Mefisto
Jeszcze raz Salem o Zielonych Oczach, posypany zielonym pyłem
Diego ostatnio odwiedził weta, zakrapiam mu oczko 2 razy dziennie, powinnam też mu robić kąpiele zadka, bo łuszczy mu się skóra. Wet określił to jako zaskórniki .
Dzisiaj skróciłam loki Totoro, bo już był 2 razy większy od Onigiri, którego obcięłam wcześniej.
Przejrzałam po raz któryś zdjęcia i doszłam do wniosku, że Onigiri w rzeczywistości jest dużo piękniejszy niż na zdjęciach. Wychodzi na to, że Totoro jest bardziej fotogeniczny.
Pogoda nie sprzyja leżakowaniu na trawie. Żeby odczarować aurę parę zdjęć z przeszłości. Tym razem koty:
Moje kociątko jest już dorosłe - na początku maja Walkiria skończyła rok.
Wprowadzili się nowi sąsiedzi - Walkiria sprawdza, co robią.
Nie tylko świnki lubią trawę. Salem na wypasie
Walkiria też
Nadchodzi zawodnik wagi ciężkiej - Mefisto
Jeszcze raz Salem o Zielonych Oczach, posypany zielonym pyłem
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wczoraj świnie miały bardzo długi wybieg, niestety w domu, bo pogoda nie sprzyjała. W tym czasie klatki uległy wysprzątaniu, co już mogło się panom nie spodobać, ale najgorsze było na koniec: gremialne obcinanie pazurów! To jest coś, co może najspokojniejszą świnkę zdenerwować , więc potem leżały obrażone na cały świat, a na mnie najbardziej.
Co ciekawe, Puchacze miały pazurki bardzo krótkie, chyba im wolniej rosną .
Żeby już nie pogarszać sobie notowań u prosiów, ważenie przełożyłam na dziś. I oto efekty:
Diego 1125g
Pralinek 1211g
Totoro 1046g
Onigiri 1048g
A jutro świętujemy - Kiara kończy 10 lat! Jak na psa dużej rasy to sporo, ale najważniejsze, że jest zdrowa i radosna. Dzisiaj córka stwierdziła, że Kiara ciągle myśli, że jest małym szczeniaczkiem. I to prawda!
Co ciekawe, Puchacze miały pazurki bardzo krótkie, chyba im wolniej rosną .
Żeby już nie pogarszać sobie notowań u prosiów, ważenie przełożyłam na dziś. I oto efekty:
Diego 1125g
Pralinek 1211g
Totoro 1046g
Onigiri 1048g
A jutro świętujemy - Kiara kończy 10 lat! Jak na psa dużej rasy to sporo, ale najważniejsze, że jest zdrowa i radosna. Dzisiaj córka stwierdziła, że Kiara ciągle myśli, że jest małym szczeniaczkiem. I to prawda!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A gdzie zdjęcia jubilatki???
Pulpecja gratuluję kolorku "zrudziałaś"
Pulpecja gratuluję kolorku "zrudziałaś"
Pyrka