Moje dwa razem wzięte niewiele więcej ważą od Elmusia
 Eris poszło pw

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Śmieję się z niego, że to dwie świnki skompresowane zipem w jednąpastuszek pisze:Fajny taki duży prośMoje dwa razem wzięte niewiele więcej ważą od Elmusia

Eris poszło pw
 W jamce ledwo się mieści...milimetr mniejsza i już by nie wszedł
  W jamce ledwo się mieści...milimetr mniejsza i już by nie wszedł  ...ale i tak jest super
 ...ale i tak jest super

- a tylko chciałam komuś zrobić zdjęcie, bo nie był pewny rozmiaru jamki a też miał postawniejsze prośki
 - a tylko chciałam komuś zrobić zdjęcie, bo nie był pewny rozmiaru jamki a też miał postawniejsze prośki 

Tak, żeby mój hrabia miał dostatecznie dużo miejsca? Podkreślam, że to świnka luksusowa
  Tak, żeby mój hrabia miał dostatecznie dużo miejsca? Podkreślam, że to świnka luksusowa 
Tak, kwestia dogadania szczegółów na pwProsiak Srosiak pisze:Jest szansa na większą jamkę??? Tak, żeby mój hrabia miał dostatecznie dużo miejsca? Podkreślam, że to świnka luksusowa

Są dwieZuza pisze:Hej, czy są już jakieś gotowe jamki?
 Zawrotna ilość, ale jak mi jutro dalej nie przyjdzie polar potrzebny do zamówienia to może powstaną kolejne dwie
  Zawrotna ilość, ale jak mi jutro dalej nie przyjdzie polar potrzebny do zamówienia to może powstaną kolejne dwie   

- SPRZEDANE
 - SPRZEDANE

A tak to lipa - gamonie muszą mieć wszystko podwójne bo inaczej zapasy świnkowe są uskuteczniane
  A tak to lipa - gamonie muszą mieć wszystko podwójne bo inaczej zapasy świnkowe są uskuteczniane 

Mój grubasek będzie zachwycony:)
  Mój grubasek będzie zachwycony:)