Mirosław zwany terminatorem bardzo dziękuje babci za życzenia.
Ten mały "kurczaczek", po którego jechałam do Ciebie właśnie skończył 3 lata - jakby to wczoraj było.
Dzięki jeszcze raz za życzenia.
Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Re: Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl
Może Teodorek powie co u niego słychać?
-
- Kontakt:
Niestety dużo się u nas dzieje, więc przepraszam, że nie pisałam co u Teodora.misia1 pisze:Może Teodorek powie co u niego słychać?
26-go marca odszedł przyjaciel Teosia - Hummer. Smutek ogromny
Hummer miał chore serduszko, niestety nie dał rady. Brak mi słów, żeby opisać co czuję - taki młody prosiaczek i tak chore serduszkko.
Teoś ma się dobrze, poznaje nowego przyjaciela i na razie wygląda to dobrze. Trzymajcie kciuki za chłopaków. Jak wszystko pójdzie dobrze to wrzucę zdjęcia chłopaków.
Bardzo mi przykro z powodu Hummerka
Trzymam za poznanie Teosia z nowym kumplem
Trzymam za poznanie Teosia z nowym kumplem
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Trzymam za Teodorka i nowego kolegę .
dla Hummerka.
dla Hummerka.
-
- Kontakt:
Ciężko mi pisać w wątku Teodora zwanego przez jego DT Żuczkiem. Odejście Hummera było nagłe, niespodziewane, koszmarne, ale cóż. Życie. Teoś został sam i konieczne bylo podjęcie jakiejś decyzji, ale do rzeczy. Zapoznałam Teosia z moim tymczasem http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=7076
I już tak zostanie.
Panowie mieszkają razem. Teo jest już dojrzałym Panem, a Tiki to trochę szalony dzieciak. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
I już tak zostanie.
Panowie mieszkają razem. Teo jest już dojrzałym Panem, a Tiki to trochę szalony dzieciak. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
-
- Kontakt:
Za dużo szczęścia byłoby na raz.
Teoś się rozchorował. Na szczęście wczoraj udało się pobrać krew, co przy jego krążeniu w łapkach jest dużym wyczynem. Przy drugim podejściu starczyło na morfologię, biochemię i T4. Niestety ... wątroba. Teoś dostaje leki i za dwa tygodnie kontrolne badanie krwi.
Najgorsze jest to, że jest na mnie totalnie obrażony - "jak możesz mnie zabierać z mojego królestwa i pozwalać na te wszystkie nikczemne rzeczy, które wet robi". W życiu nie widziałam tak obrażonej świnki. Po pobraniu krwi jak podchodziłam do klatki ostentacyjnie odwracał się do mnie zadkiem, nawet jak mu ulubione smakołyki dawałam to odwracał głowę. Łaskawie zjadał jak sobie poszłam. Rany, kto go tak rozpuścił???
Teoś się rozchorował. Na szczęście wczoraj udało się pobrać krew, co przy jego krążeniu w łapkach jest dużym wyczynem. Przy drugim podejściu starczyło na morfologię, biochemię i T4. Niestety ... wątroba. Teoś dostaje leki i za dwa tygodnie kontrolne badanie krwi.
Najgorsze jest to, że jest na mnie totalnie obrażony - "jak możesz mnie zabierać z mojego królestwa i pozwalać na te wszystkie nikczemne rzeczy, które wet robi". W życiu nie widziałam tak obrażonej świnki. Po pobraniu krwi jak podchodziłam do klatki ostentacyjnie odwracał się do mnie zadkiem, nawet jak mu ulubione smakołyki dawałam to odwracał głowę. Łaskawie zjadał jak sobie poszłam. Rany, kto go tak rozpuścił???
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
TyKanja pisze: Rany, kto go tak rozpuścił???
Teosiu, nie wygłupiaj się Dużo zdrówka
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Teosiu zdrówka, trzymaj się królewiczu
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019