Lasse już w DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Lasse mały roztrzepaniec szuka kumpla [T-ń]
Piękny proś 

Czy swiniak jest przeznaczony do adopcji. Szukam towarzysza dla mojego dwuletniego samca. Magda z Tychów 

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Przepraszam, że dopiero teraz - odpisałam privmagdazpd pisze:Czy swiniak jest przeznaczony do adopcji. Szukam towarzysza dla mojego dwuletniego samca. Magda z Tychów
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Ale słodziak
zakochałam się w nim. Jestem zainteresowana adopcją wraz z jego kolegą z klatki. Napisałam pw 

-
- Miejscowość: okolice Poznania
- Kontakt:
Re: Lasse mały roztrzepaniec/rez. [T-ń]
Nowy domek już nie może się doczekać aż Lasse będzie z nami 

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Lasse mały roztrzepaniec/rez. [T-ń]
Młodzieniec juz w nowym domu z nowym kumplemnajna pisze:Nowy domek już nie może się doczekać aż Lasse będzie z nami

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]