Za domek
Gilbert- już we wspaniałym domu stałym [*] [Jaworzno]
Moderator: silje
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Gilbert- kastrat, poszukuje domu- wst. rezerwacja [Jawor
Jaki on piękny, zakochałam się
.
Za domek

Za domek
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
A już się dziwiłam, że taki apollo jeszcze nie skradziony i że nikt się o niego nie bije. Gdybym miała świnkodziewczynki, już by był mój (chyba, żeby się anmitsu nie zgodziła mi go wyadoptować
)
Trzymam kciuki za domek!
Tylko, anmitsu, spraw, żeby DS prowadził wątek Gilbertowi, bo jak nie
Trzymam kciuki za domek!
-
anmitsu
Pulpecjo, Tobie to świnie nawet z dowozem do Łodzi się należąPulpecja pisze:A już się dziwiłam, że taki apollo jeszcze nie skradziony i że nikt się o niego nie bije. Gdybym miała świnkodziewczynki, już by był mój (chyba, żeby się anmitsu nie zgodziła mi go wyadoptować)
Trzymam kciuki za domek!
-
Miłasia
- Kontakt:
Gilberciku, szykuje ci się nowy domek w moim rodzinnym mieście
.
-
anmitsu
Serdeczne podziękowania za zorganizowanie wpa dla GilbertaMiłasia pisze:Gilberciku, szykuje ci się nowy domek w moim rodzinnym mieście.
-
anmitsu
Re: Gilbert- Nowy dom na horyzoncie! wst. rezerwacja [Jaworz
Właśnie wróciłam z Bielska od dr Izy. Gilbert ma dużego ropnia w miejscu kastracji, został w lecznicy na oczyszczenie. Prosimy o kciuki za zdrówko dla niego
Znalazł świetny domek, musi tylko wyleczyć ropień 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
I niech mi ktoś powie, że ropnie w tych miejscach to przypadek. Mój Cwaniak miał dokładnie to samo tylko przez to, że jego najlepiej nie brać na ręce to ropnia zauważyłam jak był już ogromny. Trzymam za Was 
-
Miłasia
- Kontakt:
Biedaczek, bardzo dużo kciuków

-
anmitsu
Re:Akcja transportowa Gilberta- oddaj głos na Włodzimierza [
Akcja transportowa Gilberta- oddaj głos na Włodzimierza!
Dzisiaj przy szybkim transporcie Gilberta do lecznicy pomogła mi przemiła para studentów z mojej uczelni- Olga i Michał. Zgodzili się przełożyć swoje plany, żeby od 8 rano do 13 towarzyszyć Gilbercikowi. Musiałam rano odrobić zajęcia, a nie chciałam opóźniać podróży wracaniem się z Katowic do Jaworzna po świnkę i Olga zgłosiła się, że pomoże i przygarnie Gilberta
Bardzo, bardzo im dziękuję !
Dzięki temu szybko i bez stania w korkach dojechaliśmy do lecznicy w Bielsku.
Zapytałam jak mogę się odwdzięczyć i jest sposób. Możemy wesprzeć Michała w jego muzycznej ścieżce, oddając na niego głos w Jarocińskich Rytmach Młodych http://rytmy.jarocinfestiwal.pl/#/voting ---------------> klikamy Włodzimierz
Dzięki temu wystąpi na Festiwalu w Jarocinie, spełni swoje marzenie, a my przy okazji posłuchamy dobrej muzyki

Dzisiaj przy szybkim transporcie Gilberta do lecznicy pomogła mi przemiła para studentów z mojej uczelni- Olga i Michał. Zgodzili się przełożyć swoje plany, żeby od 8 rano do 13 towarzyszyć Gilbercikowi. Musiałam rano odrobić zajęcia, a nie chciałam opóźniać podróży wracaniem się z Katowic do Jaworzna po świnkę i Olga zgłosiła się, że pomoże i przygarnie Gilberta
Bardzo, bardzo im dziękuję !
Zapytałam jak mogę się odwdzięczyć i jest sposób. Możemy wesprzeć Michała w jego muzycznej ścieżce, oddając na niego głos w Jarocińskich Rytmach Młodych http://rytmy.jarocinfestiwal.pl/#/voting ---------------> klikamy Włodzimierz
Dzięki temu wystąpi na Festiwalu w Jarocinie, spełni swoje marzenie, a my przy okazji posłuchamy dobrej muzyki
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Oddane
Cudownie, æe w takich momentach możesz liczyć na dobrych ludzi