no i niestety już nie je Stefan nic oprócz karmy ratunkowej, wczoraj jeszcze jabłuszko podgryzał...
Moja mała bidula.
Najgorszy jest ten jego pisk ciągły tak woła o jedzenie cały czas a bida nie może jeść, nie mogę tego znieść, az mi się płakać chce
3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: sześciopak axxk, ZDJECIA 24.01.2017
Stefcio pięknie trzyma wagę, dzisiaj rano było 870, dopisuje mu humorek, fizycznie wszystko ok, jest tylko nerwowy i łatwo się wkurza tym, że nie może bida jeść nic oprócz papki. wczoraj wieczorem jak wyjęłam go na wyleż podłogowy ( bo słowa wybieg nie ma w jego słowniku ) to radośnie zaczepiła Sońkę.
oczywiście otwarte 4 różne karmy ratunkowe i mam się nimi wypchać bo tylko jedna jest jadalna - herbi care..
u reszty stada bez zmian, chociaż w sumie zmiany u Niuni nastąpiły duże. To, że Małą ma śnieżnobiałe wąsy i posiwiały pyszczek to już się przyzwyczailiśmy ale ostatnio w ciągu kilku dni Niuni wąsiki zrobiły się do połowy siwe.
oczywiście otwarte 4 różne karmy ratunkowe i mam się nimi wypchać bo tylko jedna jest jadalna - herbi care..
u reszty stada bez zmian, chociaż w sumie zmiany u Niuni nastąpiły duże. To, że Małą ma śnieżnobiałe wąsy i posiwiały pyszczek to już się przyzwyczailiśmy ale ostatnio w ciągu kilku dni Niuni wąsiki zrobiły się do połowy siwe.
- urszula1108
- Kontakt:
To poprosimy o zdjęcia w wolnej chwili 
No i oczywiście wszystkim domownikom życzymy dużo zdrówka.

No i oczywiście wszystkim domownikom życzymy dużo zdrówka.
dzisiaj mieliśmy ciężki dzień i stresujacy.
Znowu byliśmy w naszej lecznicy Stefanek miał korektę zabków. tym razem ladnie doszedł do siebie, już chodzi po klatce zadowolony i zaczyna podjadać karmę ratunkową z miseczki
ulżyło mi już. teraz prosimy o trzymanie kciuków żeby zaczął jak najszybciej jeść sam
Znowu byliśmy w naszej lecznicy Stefanek miał korektę zabków. tym razem ladnie doszedł do siebie, już chodzi po klatce zadowolony i zaczyna podjadać karmę ratunkową z miseczki
ulżyło mi już. teraz prosimy o trzymanie kciuków żeby zaczął jak najszybciej jeść sam
- urszula1108
- Kontakt:
Stefcio ma problem z samodzielnym jedzeniem jeszcze ale ze strzykawek pięknie wciągnął rano papkę
kurcze dwie doby po zabiegu a Stefan nawet nie próbuje sam jeść
ostatnio po kilkunastu godzinach juz podjadał, a teraz nawet karmy ratunkowej miseczki nie rusza tylko czeka aż mu strzykawką dam
ostatnio po kilkunastu godzinach juz podjadał, a teraz nawet karmy ratunkowej miseczki nie rusza tylko czeka aż mu strzykawką dam
- urszula1108
- Kontakt:
A jakieś smakołyki? Starte jabłko, natkę pietruszki czy coś podobnego?