VL Crispy Muesli
Moderator: pastuszek
Re: VL Crispy Muesli
Nie kupuję jej dla mojego knurka. Są dużo lepsze, np. Cavia Complete VerseleLaga
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Najgorsza i najtańsza karma firmy VL, ale i tak zdecydowanie lepsza niż produkty jakiegoś Vitapolu czy Megana... W Crispy Muesli są jednak małe "pałeczki" czyli "pellet", którego niestety dużo świnek nie lubi, więc tego nie zjadają, a co za tym idzie oszczędność na karmie też znikoma - lepiej kupić CN lub CC.
Nie jest to dobra karma.
Znacznie zdrowsza jest VL Pellets (tańsza ale niezbyt chętnie jedzona), Complete, Nature lub z Beaphar Nature , JR Farm Grainless- jest w czym wybierać z dobrych karm
Znacznie zdrowsza jest VL Pellets (tańsza ale niezbyt chętnie jedzona), Complete, Nature lub z Beaphar Nature , JR Farm Grainless- jest w czym wybierać z dobrych karm
VL to obecnie najlepsza marka suchej karmy dostępna na rynku. Polecam w szczególności serie "Nature" tego belgijskiego producenta
Po 1 Versele Laga to nie najlepsza firma karmy.Po 2 ,to że jakaś firma ma 1 dobrą karmę nie znaczy że reszta też jest dobra.Nature jest średnia.
Cavia Complete Versele Lagakiszkor2 pisze:To co jest według Ciebie najlepsze?
Jr Farm grainless complete.Nie ma ziaren w składzie,w 100% naturalna,a przy tyn tania
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dobrze mówią. Ani VL nie jest najlepsza, a Nature to w ogóle jedna z gorszych, niepolecanych.
Dobre karmy:
-VL Complete
- Beaphar Nature
-Bunny Guinea Pig Dream
- Brit Guinea Pig
-JR Farm Grainless
i podobno Meadows, ale sama nigdy na oczy nie widziałam.
Dobre karmy:
-VL Complete
- Beaphar Nature
-Bunny Guinea Pig Dream
- Brit Guinea Pig
-JR Farm Grainless
i podobno Meadows, ale sama nigdy na oczy nie widziałam.