Geir [*]
Moderator: silje
- 

wilczurka
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Geir wolny [Sztum]___ Zafir- DS
Co tam u świnka słychać, jak zdrówko są już jacyś zainteresowani?  

Może jakieś nowe fotki?

Może jakieś nowe fotki?

- 

cobayashi
Dziwne, że taki przystojniak jeszcze nie znalazł domu...
A ile on waży? Na zdjęciach wygląda na dobrze odżywionego

A ile on waży? Na zdjęciach wygląda na dobrze odżywionego

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Geir jest drobną świnką, waży ok 880g- zdjęcia często nie oddają rozmiaru.
Czemu nie znalazł jeszcze domu? Hm... sama nie wiem.. Jest jedną z najdłużej przebywających u mnie świnek. Właściwie nikt nie pyta o niego. Niestety, bo naprawdę jest piękny. Myślę, że to wina jego charakteru- na pewno nie jest świnką nakolankową. Jest raczej aktywny, ciekawski, bardzo płochliwy. Dla innych świnek nie jest agresywny raczej bardzo ...namolny?
Ludzie szukają najczęściej świnek młodziutkich, najchętniej samiczek. I jeszcze żeby były oswojone.. A Geir nie jest młodziutką, oswojoną samiczką 

Wskazana cierpliwa i wyrozumiała osoba dla Geira - no przecież nie brak takich wśród świnkomiłośników.
Mam nadzieję, że znajdzie się w końcu miejsce dla niego w czymś sercu.
Parę fotek (słabych, bo kiepskie światło)

.

.

.

.

Czemu nie znalazł jeszcze domu? Hm... sama nie wiem.. Jest jedną z najdłużej przebywających u mnie świnek. Właściwie nikt nie pyta o niego. Niestety, bo naprawdę jest piękny. Myślę, że to wina jego charakteru- na pewno nie jest świnką nakolankową. Jest raczej aktywny, ciekawski, bardzo płochliwy. Dla innych świnek nie jest agresywny raczej bardzo ...namolny?
Ludzie szukają najczęściej świnek młodziutkich, najchętniej samiczek. I jeszcze żeby były oswojone.. A Geir nie jest młodziutką, oswojoną samiczką

Wskazana cierpliwa i wyrozumiała osoba dla Geira - no przecież nie brak takich wśród świnkomiłośników.
Mam nadzieję, że znajdzie się w końcu miejsce dla niego w czymś sercu.
Parę fotek (słabych, bo kiepskie światło)

.

.

.

.

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Takie oryginalne umaszczenie ma. Śliczny chłopak

Kraska (ze mną od 06.02.2016)   http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
- 

Chocolate Monster
Naprawdę jest przepiękny
mam słabość do czerwonych oczu,które tu idealnie się zgrywają z kolorem futerka.Trzymam kciuki,żeby znalazła się osoba,która go pokocha mimo,że jest samczykiem,nie przybiega na zawołanie do ręki i nie ma 1 miesiąca

mam słabość do czerwonych oczu,które tu idealnie się zgrywają z kolorem futerka.Trzymam kciuki,żeby znalazła się osoba,która go pokocha mimo,że jest samczykiem,nie przybiega na zawołanie do ręki i nie ma 1 miesiąca

- 

wilczurka
Wydaje mi się że świnka mająca miesiąc powinna jeszcze zostać z mamą .Ale Geir  nie jest taki stary jest prześliczny a skoro ciekawski to może da się jakoś oswoić tego dzikusa, a Geirowi pasują czerwone oczka do umaszczenia  jest towarzyski  co do świnek. A niektórzy szukają świnek chłopaków więc nie wszysko stracone
  jest towarzyski  co do świnek. A niektórzy szukają świnek chłopaków więc nie wszysko stracone  trzymam by słodziak znalazł domek
 trzymam by słodziak znalazł domek 

jest towarzyski  co do świnek. A niektórzy szukają świnek chłopaków więc nie wszysko stracone
  jest towarzyski  co do świnek. A niektórzy szukają świnek chłopaków więc nie wszysko stracone  trzymam by słodziak znalazł domek
 trzymam by słodziak znalazł domek 
- 

markiz
- Miejscowość: Sztum-Malbork
- Kontakt:
Czasami patrząc pod światło to oczy Geira mienią się albo jak rubin albo róż   To przy  jego barwie sierści daje wspaniały efekt
 To przy  jego barwie sierści daje wspaniały efekt   Trzymam kciuki za nowy domek
 Trzymam kciuki za nowy domek  

To przy  jego barwie sierści daje wspaniały efekt
 To przy  jego barwie sierści daje wspaniały efekt   Trzymam kciuki za nowy domek
 Trzymam kciuki za nowy domek