Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym Domu

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Chocolate Monster

Re: Śledziony

Post autor: Chocolate Monster »

Oglądam po raz 3-ci.Genialne :rotfl: Twoja mama jest boska :lol: ,,Świat Śledzionka się zawalił, nie ma budziorki, nie ma kocyków.... Przez tych wariatów!" :rotfl: :rotfl:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

No nie mogę, gwiazda Internetu :laugh:
anmitsu

Jest fatalnie :sadness:
Czesiowi zrobiła się przetoka do skóry w miejscu rany na wardze. Znowu kłucie i płukanie. Nie wybaczę sobie tego nigdy.
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Czesiu :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Trzymamy kciuki co by się nie paprało i ładnie zagoiło :fingerscrossed:
:pocieszacz:
patrycja

Post autor: patrycja »

Chciałaś przecież dobrze, nie zadręczaj się. Trzymam kciuki, żeby przetoka zagoiła się jak najszybciej.
Obejrzałam filmik i muszę powiedzieć, że gwiazdą filmu nie są jednak świnki, a zdecydowanie Twoja mama :), rozbroiła mnie twoja mamcia. No, a Ty po co kręciłaś ten film? Sprzątać trzeba było :lol:
Całusy dla Ciebie, mamy i wszystkich świńków ;)
anmitsu

patrycja pisze:Chciałaś przecież dobrze, nie zadręczaj się. Trzymam kciuki, żeby przetoka zagoiła się jak najszybciej.
Obejrzałam filmik i muszę powiedzieć, że gwiazdą filmu nie są jednak świnki, a zdecydowanie Twoja mama :), rozbroiła mnie twoja mamcia. No, a Ty po co kręciłaś ten film? Sprzątać trzeba było :lol:
Całusy dla Ciebie, mamy i wszystkich świńków ;)
Dzięki! Coś ostatnio nam nie po drodze i dopiero dziś przeczytałam o Hermanku ;) :yahoo:
Obejrzałam ranę dokładnie i mogło też być tak, że jej wcześniej nie zauważyłam, a nie jest przetoką. Ropa się nie wydobywa, przepłukuje i dalej ciągniemy antybiotyk. Mam wyrzuty sumienia i będę je mieć. Mogłam tego nie ciągnąć. Czesiek ponadto schudł do 993g z ponad 1kg.
patrycja

Post autor: patrycja »

Wiem, człowiek ma wyrzuty sumienia, wiem, ale trzeba pamiętać o swoich intencjach, a Ty chciałaś dobrze.
Tak, mam czwartą świnkę - jest kochany :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
anmitsu

Rany się zagoiły, ale zrobiły się nacieki od enrofloksacyny w miejscach wkłuć i Czesia pewnie boli, plus apetyt ma słabszy :( Czesiek też bardzo słabo pije, on nie pije wody w ogóle, nigdy jej nie miał i nie może przywyknąć. Przez to mocz zagęszczony a ja nie wiem jak go przyuczyć. Ma poidło, miseczkę, ze strzykawki dostaje czasami. A dalej nic.
Dzisiaj byliśmy ze Śledzionem i Timonem u dr Izy, pobrała krew, zobaczymy jak tarczyca u T i wątroba u Ś. U Tima usg tarczycy bz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”