16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Na aliexpress . Widziałam gdzieś w Polsce ale po 50/60zł za sztukę a ja za te zapłaciłam po ok 13zł .
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale mają super! arbuz i pomarańcza są super! nie kupowała jeszcze nigdy na aliexpress, jak tam wyglądają płatności? w PLN?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Aussie.
- Kontakt:
Taaaaak, gdy podają dane do przelewu to kwota jest już przeliczona na złotówki . Tylko jak zamawia się z aliexpress to trzeba pamiętać, że jest to takie chińskie allegro więc zamawiasz kilka rzeczy i przychodzą oddzielnie. W odstępie miesiąca czasami -,-. W moim przypadku nawet trzech.. Najlepiej wszystko kupować w tym samym sklepie .
- Aussie.
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Na pewno. bo teraz ma za dużą klatkę na tak mało świnekChocolate Monster pisze:Doświnienie?
Pyrka
- Aussie.
- Kontakt:
Owszem, doświnienie ale Tymczasowej Chatki, a nie mojego prywatnego stadka . Przywitajcie trzecią już olx'ową sierotkę. Puki co bez imienia .
Takiej prośki jeszcze nie miałam, choć na tym zdjęciu tego nie widać, to mała ma łaty w kolorze szarym .
Takiej prośki jeszcze nie miałam, choć na tym zdjęciu tego nie widać, to mała ma łaty w kolorze szarym .
- Aussie.
- Kontakt:
Re: 16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
No i oczywiście zdjęcia niezmiennie kochanej i uroczej Trójeczki . Wybieg już nie jest taki sztuczny, już jest wypełniony ciepłem domowego ogniska, miłości, zapachu mięty i ogórka oraz przystrojony solidną garścią bobów .
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja nic nie chcę mówić, ale moim zdaniem Pestka się normalnie wdzięczy z tą swoją grzywą do obiektywu
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami