Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Takie sobie Świństewka :)
Helutka
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Helutka jest najskuteczniejsza jeśli chodzi o robienie chlewika. Jest jak buldożer - trzy machnięcia łapą w misce i już połowa jedzenia lata po pokoju, drugą połowę wypchnie nosem.Cynthia pisze:Helutka
W ogóle to czasem jestem pod wrażeniem tego, gdzie znajduję żarcie. Nieraz muszą pokonać z dużymi kawałkami spory tor przeszkód
Coś Ci karta graficzna nie kuma chyba. Jakis konflikt na płycie jest
Coś Ci karta graficzna nie kuma chyba. Jakis konflikt na płycie jest
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Helutka ma pyszczek jak moja Bromba- jak siostry normalnie z ta rozetką na głowie
- urszula1108
- Kontakt:
A najśmieszniejsze jest, że siostra Helutki u Cynthii jest zupełnie inna.Siula pisze:Helutka ma pyszczek jak moja Bromba- jak siostry normalnie z ta rozetką na głowie
Dziękuję:Dkatiusha pisze:Zdjecia jak zawsze powalają
Ja się nie znam . Tzn. umiem sobie złożyć kompa, ale dlaczego coś działa/ nie działa to już nie wiem. Wyszłam z założenia, że skoro stara płyta z tym samym zasilaczem i pamięciami się uruchamia, a nowa nie i nawet z kartą dedykowaną, nie daje obrazu, to chyba nie jest to moja wina. Przynajmniej mam nadzieję, bo już oddałam do reklamacji. A tak bym chciała już pracować na nowym, bo ten system prosi się o reinstalkę, a nie warto tego robić skoro wymieniam płytę.katiusha pisze: Coś Ci karta graficzna nie kuma chyba. Jakis konflikt na płycie jest
A znasz jakiś program do sprawdzania dysków? Ja używałam kiedyś mhdd, ale pod obecną płytą nie wykrywa żadnych dysków nawet jak je przestawię w tryb IDE Dyski mają sporo lat (jeden ma 320GB, drugi 500GB i trzeci 1TB) i też przydałoby się je sprawdzić.
Nie każde pamieci zagrają z nową płytą i czasem na piechotę w biosie trzeba pogrzebać. Taki urok składania. Nieistotne, że karta jest dedykowana. We własnym lapku kupionym nieruszanym w środku mam dedykowaną kartę do płyty i dodatkową wypaśną dodaną fabrycznie. Zawiechy się skończyły, jak kazałam kompowi ZAWSZE używać tej wypaśnej, bo defaultowo wybierał tą zespoloną z płytą. Musiałabym na żywo to twoje ustrostwo zobaczyć z moimi kumlami w robocie, bo tak to z fusów wrózę Z dyskami to samo
- urszula1108
- Kontakt:
Problem taki, że jak brak obrazu, to w biosie nic nie poprzestawiam Na zintegrowanej też ciemno:( Zobaczymy co w serwisie powiedzą. Pamięci innych nie mam, więc nie sprawdzę, ale według parametrów teoretycznie obsługiwane.Wiem, że z komputerami to różnie bywa i bez dostępu do sprzętu to można tylko gdybać. A po odbiorze płyty, jeszcze mnie czekają kombinacje alpejskie z instalacją upgradowanego win 8. Ale za to na nowym dysku SSD
Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo chętnie bym Ci podrzuciła to ustrojstwo
Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo chętnie bym Ci podrzuciła to ustrojstwo
z 8-ki jak zainstalujesz, przeinstaluj się na 10-tkę, bo chyba jeszcze za friko się to odbywa. Oba systemy zwalone z deczka... Ale dycha chyba mniej.
- urszula1108
- Kontakt:
Tylko do lipca było za free. Ja nie przeszłam, bo na 8.1 + classic shell, to prawie jakbym na win 7 pracowała i żadnych problemów nigdy nie miałam. Jakoś nie mam zaufania, gdy mi ktoś coś za free daje (zwłaszcza gdy jest to korporacja nastawiona na zysk). Może i zrobiłam błąd, ale teraz to już musztarda po obiedzie.
- urszula1108
- Kontakt:
Mysza stwierdziła, że dawno nie było jej zdjęć i jej wierny fanklub na pewno cierpi z tęsknoty. Tak więc na jej prośbę wrzucam kilka fotek.
Teraz jestem taka duża.
A byłam taka malutka
Zdjęcie komórką, więc przepraszam za jakość.
A tutaj byłam jeszcze mniejsza, gdy opiekowała się mną Fundacja Centaurus.
Tutaj chowam się za mamę. Moja mama cały czas czeka jeszcze na adopcję w Centaurusie A przecież moja mama jest najłagodniejszą świnką jaką znam. Moje obecne koleżanki są w miarę ok, ale czasem zachowują się jak zołzy.
Teraz jestem taka duża.
A byłam taka malutka
Zdjęcie komórką, więc przepraszam za jakość.
A tutaj byłam jeszcze mniejsza, gdy opiekowała się mną Fundacja Centaurus.
Tutaj chowam się za mamę. Moja mama cały czas czeka jeszcze na adopcję w Centaurusie A przecież moja mama jest najłagodniejszą świnką jaką znam. Moje obecne koleżanki są w miarę ok, ale czasem zachowują się jak zołzy.