Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Puchate Siły bez Królowej. Grawitacja nie żyje
strasznie mi przykro sosnowa.. ciężko jak odchodzą nasi przyjaciele.. 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Inez1989
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

- sosnowa
- Kontakt:
dziękuję wszystkim. Inez, widziałaś ją na niewiele ponad pół dnia przed śmiercią. Sama wiesz, jak to wyglądało. Potem było znacznie gorzej,
Doszło do nieprzyjemnego incydentu na wybiegu. Murga i Kresyda się ostro starły. Nie wiem, co w tej sytuacji robić.
Doszło do nieprzyjemnego incydentu na wybiegu. Murga i Kresyda się ostro starły. Nie wiem, co w tej sytuacji robić.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Pewnie to z poddenerwowania całą sytuacją...
może to jednorazowy incydent? 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Może być walka o hierarchię. Trzymam za spokój. Przekonaj je jakos, że to głupi pomysł się kłócić.
Jak zaprzestały starcia, to zostaw. Walka o władzę się zaczęła
Na wątrobie napisałam Ci odnośnie nowej 

- sosnowa
- Kontakt:
Na szczęście to tylko incydent. Co ciekawe, wkroczył Wiedzimisiek. W klatce anielski spokój, może będzie ok. Trzeba bardzo rozsądnie myśleć o czwartej, żeby nie narobić bigosu.
U nas remont trwa, od trzech tygodni odnawiają z kładzeniem gładzi i szlifowaniem. Burakura dostała napadowego kaszlu i bierze nebulizację ze sterydem. W całym domu unoszą się tumany białego kurzu, ciągle odkurzam i myję podłogi, na drzwiach wisi mokre prześcieradło, wiele to nie pomaga. Wczoraj, już prawie było ok, to przyszedł chłop z wielkim młotem i zaczął odkuwać koło wewnętrznych rynn, Odłupał przy tym kawał nowego, wygładzonego bardzo tynku. Łomot był taki, że myślałam, że wleci nam z tym młotem do mieszkania przez szafę. Dziś pewnie będą to łatać. Tym sposobem nie tylko do Wielkanocy, ale do Bożego Narodzenia będą mieli co robić. A ja się dziwiłam, że napisali, że odnawianie klatek przewidziane jest na 70dni, czyli do końca kwietnia. Jak dowiecie się, że na Saskiej Kępie mieszkańcy powiesili ekipę budowlaną na ich własnych rusztowaniach i zatłukli młotami prezesa spółdzielni, to będziecie wiedzieli dlaczego.
U nas remont trwa, od trzech tygodni odnawiają z kładzeniem gładzi i szlifowaniem. Burakura dostała napadowego kaszlu i bierze nebulizację ze sterydem. W całym domu unoszą się tumany białego kurzu, ciągle odkurzam i myję podłogi, na drzwiach wisi mokre prześcieradło, wiele to nie pomaga. Wczoraj, już prawie było ok, to przyszedł chłop z wielkim młotem i zaczął odkuwać koło wewnętrznych rynn, Odłupał przy tym kawał nowego, wygładzonego bardzo tynku. Łomot był taki, że myślałam, że wleci nam z tym młotem do mieszkania przez szafę. Dziś pewnie będą to łatać. Tym sposobem nie tylko do Wielkanocy, ale do Bożego Narodzenia będą mieli co robić. A ja się dziwiłam, że napisali, że odnawianie klatek przewidziane jest na 70dni, czyli do końca kwietnia. Jak dowiecie się, że na Saskiej Kępie mieszkańcy powiesili ekipę budowlaną na ich własnych rusztowaniach i zatłukli młotami prezesa spółdzielni, to będziecie wiedzieli dlaczego.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
U mnie jak ocieplali blok i robili balkony to cały remont trwał ponad 2 lata! A blok niezbyt duży bo 3-piętrowy i 2-klatkowy. Oczywiście oni nie robili tyle czasu bo było tak, że mieli przestój kilkutygodniowy i nikt nie przychodził robić
Zawsze im coś nie pasowało - raz za zimno, później za ciepło a jeszcze później się tłumaczyli, że mają też inne roboty
Latem nie można było otwierać okien, mój kot szalał bo w nocy po rusztowaniach chodziły dzikie koty i zaglądały do mieszkać... Także wiem co tam u Was się dzieje 

- sosnowa
- Kontakt:
Nasi niestety przychodzą codziennie na 7 i siedzą około 11 godzin. A robota nadal w tym samym na moje oko miejscu. Biało, gładko i się pyli,.Może im się tża znudziło i dlatego zaczęli rozwalać