No nic właśnie a propos domku nie słychać i ja nie rozumiem dlaczego, bo naprawdę to fajny swinek - miły, spokojny, kontaktowy, oswojony. A tu taka cisza....
Na szczęście, jemu samemu nie brak kompanów mieszka w klateczce z Lassem i Borutą.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Ale śliczny *o*
Byłabym chętna tylko pytanie jak taki maluszek do 4 letniego samca? : {
Akurat chciałabym wziąć jakąś świnkę dla mojego staruszka pod koniec kwietnia no i jeszcze pytanie jak zachowuje się w stosunku do innych świnek ?
Co za wzięcie - tak jeszcze nie było - 3 osoby pytaja o 1 świnkę. starszny ruch w interesie
Speedy ma się dobrze. Co do charakteru - jest w spokojny, ale zaczepiony potrafi się odgryźć. W stadzie funkcjonuje bardzo dobrze - innego życia praktycznie nie zna.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Niby ruch w interesie był, ale cisza zaległa... i ja zajęta przed świętami, potencjalne ds tez Dobrze, że te święta będą, jest szansa na jakiś czas wolny i co za tym idzie ->