Moderator: pastuszek
Jak mi oddasz Śledziona, to zaraz go odjajczę, i będzie też samiecanmitsu pisze:Trzymam kciuki!Jeszcze tylko tam samca brakuje
Ja nie miałam takiego stada jeszcze... Ale mam nadzieję, że się uda... Z tą czwórką nie ma kłopoty, dobrze dobrane charaktery... Nie wiem jak będzie dalej. Zobaczymy...zwierzur pisze:No jasne, że się uda! Ja miałam 8 przez krótką chwilkę, bo Natka nas osierociła bardzo szybko. Też uważam, że 7 świń razem, to widok zachwycający... Na swój tłumek mogę gapić się godzinami... Polecam!
Muszę wzmocnić ochronę, może zamontuje kamery na wybieguCynthia pisze:Jak mi oddasz Śledziona, to zaraz go odjajczę, i będzie też samiecanmitsu pisze:Trzymam kciuki!Jeszcze tylko tam samca brakuje
To jak będzie????
A ta malutka która była z Szopenem oddana ?Cynthia pisze:U dr Izy siedzą trzy kastraty, samiczka będąca z kastratem zmarła niestety.... Wiec jest trzech odjajczonych do samiczek do wzięcia...
Jest u Agatyanmitsu pisze:A ta malutka która była z Szopenem oddana ?Cynthia pisze:U dr Izy siedzą trzy kastraty, samiczka będąca z kastratem zmarła niestety.... Wiec jest trzech odjajczonych do samiczek do wzięcia...