Na wybiegu z moim Hermanem tak popcornują, że głowa mała!!! Śmiesznie wtedy Hamlecik wygląda, tak mu te długie włosy podskakują
Hamlet szuka transportu do Kraśnika do DS
Moderator: silje
-
patrycja
Re: Hamlet szuka domku / W-wa
Hamlet pięknie je seler naciowy i miętę, zwłaszcza jej grube gałązki
Na wybiegu z moim Hermanem tak popcornują, że głowa mała!!! Śmiesznie wtedy Hamlecik wygląda, tak mu te długie włosy podskakują
-
anmitsu
Filmik z popcorningu proszępatrycja pisze:Hamlet pięknie je seler naciowy i miętę, zwłaszcza jej grube gałązki![]()
-
patrycja
Może kiedyś uda mi się nakręcić
Dziś Hamlecik został ostrzyżony. Przyjechała ciocia Kara i go trzymała, a ja ciachałam... Powiem tak, ładnemu we wszystkim ładnie
Hamlet był bardzo grzeczny podczas obcinania włosów. To jest tak kochana świnka, że będzie mi strasznie trudno się z nim rozstać...
Ładnie je już jabłuszko
Dziś Hamlecik został ostrzyżony. Przyjechała ciocia Kara i go trzymała, a ja ciachałam... Powiem tak, ładnemu we wszystkim ładnie
Ładnie je już jabłuszko
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 02 mar 2017, 20:53 przez Kara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
patrycja
Hamlet jest moim zdaniem bardzo zadowolony z tego faktu
Latał wczoraj po całym mieszkaniu jak piórko 
-
anmitsu
Trichotemnomania tymczasowa !
(nawykowe odcinanie i golenie włosów 
Pati uznaje tylko łysole
Pati uznaje tylko łysole