Agatka DS i Maurycy REZ. (skinny) z Gdańska
Moderator: silje
Re: Agatka DS i Maurycy REZ. (skinny) z Gdańska
jeszcze trochę spamu od Agatki.
Strasznie się polubiła mocno z Luncią

Strasznie się polubiła mocno z Luncią

Piękne dziewczyny, a Agatka w tym okienku wygląda słodko 

Ale jaja wyszły z tym Hermankiem (muszę się przyzwyczaić do imienia
)
Trochę zamieszania, że co chwilę było sprzeczne info czy jest kastratem, czy nie, ale ciesze się, że nie musi przechodzić zabiegu i że obie świneczki mają dom

Trochę zamieszania, że co chwilę było sprzeczne info czy jest kastratem, czy nie, ale ciesze się, że nie musi przechodzić zabiegu i że obie świneczki mają dom

I to dosłownieoldzette pisze:Ale jaja wyszły z tym Hermankiem

Śliczne dziewczynki

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Jestem w szoku jeśli chodzi o Hermana. Jak można się tak pomylić. Jestem zła na weterynarza. Pocievh tylko, że wszysko jednak dobrze się skończyło i prosiaki są szczęśluwe w swoich domach. Kochane pyszczki.
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
No niestety lekarz się pomylił. Usg wszystko jednak wyjaśniło. Wyczuwalne palcami były zgrubienia jednak po obu stronach, a nie tylko po jednej (jak miało być i co miało wskazywać na wnętrostwo), co było dość zastanawiające... bo miało być po jednej stronie. Szkoda, że zaważyło to wszystko na tym, że Agatka z Hermankiem zostały rozdzielone, tak naprawdę bez potrzeby. No, ale cóż, już jest po fakcie. Herman skradł moje serce bardzo szybko
Oby tylko jeszcze dogadał się z moimi dziewczynami bo ciężko idzie... Ma na razie towarzystwo mojego tymczasa Hamleta, on go bardzo lubi, razem popkornują na wybiegu. W środę idę z Hermankiem na kontrolę do lekarza bo coś załapał i dostaje Bactrim. Trzymajcie kciuki.
Hermanek jest nieziemsko kochany i jest moim małym słodziakiem
@ Kara, dziękujemy Ci za wspaniałości - sianka, ziółka i listeczki

Hermanek jest nieziemsko kochany i jest moim małym słodziakiem

@ Kara, dziękujemy Ci za wspaniałości - sianka, ziółka i listeczki