To ja niezwykle się cieszę, że miałam przyjemność przez pół dnia i jedną noc gościć Twoje kruszynki. Dziewczyny są tak słodkie, że trudno było się z nimi rozstać Życzę Wam dużo, dużo zdrówka i radości
Do życzeń dołącza się oczywiście Kapsel ze swojego domku. Chciał chłopak zrobić przyjemną minkę ale mu niestety nie wyszło
Tak, Małgosia już po 2-3 godzinach u mnie strzeliła rogala i pokazała nózię Ale Rajcia też nieśmiało wystawiła łapeczkę ale dopiero o 2 w nocy jak już jej świński móżdżek podpowiedział, że skoro jest cicho i prawie ciemno to na pewno nie patrzę
Właśnie odbywa się randka Kagami i Odysseya. Może tym razem natura będzie łaskawa i maleńka zajdzie w ciążę. W końcu wiosna idzie i wszystko się budzi do życia. Spodziewamy się maluszków Cream, Golden, ale też blue i dove. Szykuje się jeden z najładniejszych miotów w dotychczasowej historii Zbójów.
Żeby było śmieszniej, świnki związane są ze sobą tylko lub aż tym, że mieszkały razem u hodowczyni, która wzięła małą na 2 tygodnie do czasu transportu do Polski