Fani seriali ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Fani seriali ;)
Nie oglądaj, zanim nie przeczytasz książki.
Obraz widziany bardzo negatywnie wpływa na imaginację postaci, o których się czyta. Poza tym... książka lepsza 

Podpis usunięty przez administratora.
Ja zawsze po obejrzeniu filmu, po uprzednim przeczytaniu książki jestem nim rozczarowanaJack Daniel's pisze:Nie oglądaj, zanim nie przeczytasz książki.Obraz widziany bardzo negatywnie wpływa na imaginację postaci, o których się czyta. Poza tym... książka lepsza

Mam tak samo... Chociażby "Ono" Terakowskiej albo "Miasteczko Salem" czy "Lśnienie" KingaAnn pisze:Ja zawsze po obejrzeniu filmu, po uprzednim przeczytaniu książki jestem nim rozczarowana
Jedyne filmy lepsze ,moim zdaniem, od książek to seria "Koszmar z ulicy Wiązów" Nie pamiętam kto to napisał, ale książki były dość nudne, a filmy są ekstra
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Lśnienie w wersji filmowej... Porażka. Chyba "Diuna" jest równie tragicznie zrobiona.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
I Egzorcysta - bardzo mnie ekranizacja rozczarowała.
Miałam okazję obejrzeć pierwszy sezon "Rodzina Borgiów" - uwielbiam takie klimaty. Ale teraz już canal+ nie mam
Miałam okazję obejrzeć pierwszy sezon "Rodzina Borgiów" - uwielbiam takie klimaty. Ale teraz już canal+ nie mam

Nie zgadzam sie Lsnienie to dobry film tylko calkiem inny niz ksiazka.Jack Daniel's pisze:Lśnienie w wersji filmowej... Porażka. Chyba "Diuna" jest równie tragicznie zrobiona.
Zazwyczaj tak jest ze ksiazki sa lepsze od filmow.
Jedynym filmem lepszym od ksizaki byl chyba Forest Gump.
Uwielbiam Terakowską! Nie wiedziałam, że jest taki film, ale w takim razie chyba nie chcę sobie niszczyć obrazu, który wyniosłam po przeczytaniu tej książkiLena87 pisze: Mam tak samo... Chociażby "Ono" Terakowskiej

- Jack Daniel's
- Kontakt:
No nie mów, że seriale oglądasz w TV...Inez pisze:I Egzorcysta - bardzo mnie ekranizacja rozczarowała.