"Nie ma nic silniejszego od ludzkiego serca, które pęka tysiąc razy ale nadal bije..."
24 lutego tuż po 17 moje chyba przestało... za Tęczowy Most pobiegła moja czarna perełka, Flow...
Faktem jest, że ostatnio czuła się gorzej, przerosły siekacze, nie rwała się do jedzenia... Ale w najczarniejszych snach nie przyszłoby mi na myśl, że mogę ją stracić tak nagle, tak niespodziewanie... Pojechałyśmy w piątek na kontrolę, wyjęłam ją z transportera przed wizytą... Trzęsła się, kuliła. Gdy ją pakowałam na wyjazd godzinę wcześniej nic się z nią nie działo. Jakiś atak?... Dr Iza zareagowała natychmiast... Powiększona wątroba. Mała dostała leki, została w lecznicy z Whisper, ja pojechałam odwieść pozostałe świnki... A półtorej godziny później dostałam telefon, że moja kochana, piękna i mądra księżniczka nagle odeszła... Zdążyła tylko kwiknąć i umarła... Nie pożegnałam się, nie zdążyłam... Cieszę się, że była przy niej Whisper... ale mnie nie było...
Nie wiem, mój słodki aniołku, co za paskudztwo mi Cię zabrało. Po Twoim odejściu odechciało mi się wszystkiego... Miłość do Ciebie to było jak grom z jasnego nieba. Kochałam Twój spokój, Twoją łagodność, Twój mądry pyszczek i wdzięczna jestem, że zechciałaś spędzić ze mną ponad 4 lata... Choć to za krótko... Moja czarna piękności, została po Tobie czarna rozpacz i tępy ból... Mam nadzieję, że odnalazłaś Miracle, Dream, Sheeranka... Czuwaj nad nimi i nad pozostający pod moją opieką resztą stada...
Flow, moja czarna perełka [*] 24.02.2017 [*]
Moderator: pastuszek
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
-
- Miejscowość: warszawa
- Kontakt:
Re: Flow [*] 24.02.2017
Flow
Na drogę Kochana
Na drogę Kochana
Płaczę czytając... Tak bardzo współczuję straty ...
Dla Flow na drogę
Brykaj szczęśliwie za TM świneczko...
Dla Flow na drogę
Brykaj szczęśliwie za TM świneczko...
Na drogę dla Flow
Już drugi raz płakałam czytając Twój post.. Bardzo mi przykro. Choć nie poznałam jej dobrze, to cieszę się, że mogłam ją zobaczyć. Dobrze sobie ten obraz zapamiętam, bo drugiej takiej już nigdy nie spotkam. Cynthio, nie wiem czemu spadły na Ciebie te smutki. Kiedy już uporam się ze studiami, to jeśli będziesz chciała przejmę chłopaków do siebie na DT.
Już drugi raz płakałam czytając Twój post.. Bardzo mi przykro. Choć nie poznałam jej dobrze, to cieszę się, że mogłam ją zobaczyć. Dobrze sobie ten obraz zapamiętam, bo drugiej takiej już nigdy nie spotkam. Cynthio, nie wiem czemu spadły na Ciebie te smutki. Kiedy już uporam się ze studiami, to jeśli będziesz chciała przejmę chłopaków do siebie na DT.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Flow - jedna z najpiękniejszych świnek na świecie
Cynthia, trzymaj się. Wiem,jak boli, gdy ta najukochańsza istotka odchodzi.
Cynthia, trzymaj się. Wiem,jak boli, gdy ta najukochańsza istotka odchodzi.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Strasznie mi przykro, że znów Cię to spotkało ciężko to znieść, zwłaszcza jak tak się kocha te maleństwa...zrobiłaś wszystko co mogłaś i miała cudowny dom... Flow brykaj szczęśliwie z resztą stada
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Dla Ciebie słodka czarna kuleczko
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: