Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: Trzej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
O matuchno!!!!
ZACZEPISTA CHOINKA JADALNA!!!!

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
No to klops. A właściwie Pulpet. Moje słodkie Pulpeciątko ma niewydolność nerek i obrzęk taki, że nie dało się mu pobrać krwi, bo z igły kapała "woda". Jeśli leki nie zadziałają i obrzęk się nie zmniejszy, to
.
U Króla Juliana na prześwietleniu wyszło, że wyłupiaste oczko, to jednak sprawa zęba. Ale o leczeniu ma jutro podjąć decyzję stomatolog.
Rano jestem umówiona z Pulpetem na następną wizytę. W lecznicy jeszcze się jakoś trzymałam, choć w pierwszej chwili, gdy okazało się jak poważny jest ten obrzęk i że nie da się pobrać krwi, to myślałam, że się zsunę pod stół. Ale teraz to już ze mnie wszystko zeszło i myślę tylko o tym, że za 3 dni Pulpecik ma piąte urodziny i że może już nie będziemy mieli co świętować.
U Króla Juliana na prześwietleniu wyszło, że wyłupiaste oczko, to jednak sprawa zęba. Ale o leczeniu ma jutro podjąć decyzję stomatolog.
Rano jestem umówiona z Pulpetem na następną wizytę. W lecznicy jeszcze się jakoś trzymałam, choć w pierwszej chwili, gdy okazało się jak poważny jest ten obrzęk i że nie da się pobrać krwi, to myślałam, że się zsunę pod stół. Ale teraz to już ze mnie wszystko zeszło i myślę tylko o tym, że za 3 dni Pulpecik ma piąte urodziny i że może już nie będziemy mieli co świętować.
-
Chocolate Monster
Pulpet
Trzymam z całych sił,walcz chłopie

Nie.myśl tak...Pulpecja pisze: Ale teraz to już ze mnie wszystko zeszło i myślę tylko o tym, że za 3 dni Pulpecik ma piąte urodziny i że może już nie będziemy mieli co świętować.
- Milkaa
- Miejscowość: ok. Nowego Sącza
- Kontakt:
Pulpecie, trzymam za ciebie kciuki 
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Pulpecie piękny
z całych sił trzymamy!!!!
- porcella