Hugo i Boguś- DS___ Włodek- DS___Pablo-DS.

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Izabel

Re: Hugo i Boguś- wolni [Sztum]___ Włodek- rez_Pablo-rez.

Post autor: Izabel »

Obrazek

Pablo dzisiaj przyjechał do nowego domku :) Wrzucam fotkę z siostrą, która baaaardzo na niego czekała i nacieszyć się teraz nie może. Prosiek ma super charakterek - w stosunku do ludzi jest bardzo spokojny, jak się go już weźmie na ręce to nie ucieka, nawet nam się rozkłada, grucha i widać że jest zrelaksowany i lubi pieszczoty :love:

Nie wrzucę na razie zdjęcia z kolegą z klatki, bo z próbami łączenia jeszcze poczekamy. Niestety mój Ochłapek alias Don Juan zaczął znowu kichać - ostatnia infekcja chyba nie została doleczona, nie chcę żeby Pablo się zaraził :( Zobaczymy co powie weterynarz, ale wolę na razie poczekać.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Hugo i Boguś- wolni [Sztum]___ Włodek- rez_Pablo-DS.

Post autor: silje »

Bardzo się cieszę, że Pablo tak dobrze się u Was czuje i to już pierwszego dnia :)
Mam nadzieję, że chłopaki wkrótce będą się mogli zapoznać ze sobą i że będzie to początek wielkiej przyjaźni :fingerscrossed:

Za wizytę przedadopcyjną z sprawie Pabla dziękuję Katiushy :buzki:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Pola123m

Post autor: Pola123m »

Jupi Super, my też czekamy z niecierpliwością :) a jak adopcja reszty chłopaków? Oby szybko dom znaleźli :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Jest jedna osoba dość poważnie zainteresowana Bogusiem :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Prosiakowo
Miejscowość: Puck
Kontakt:

Post autor: Prosiakowo »

Boguś jest przepiękny - zupełnie zwariowałam przez niego. Zasługuje na superdomek.
Pola123m

Post autor: Pola123m »

Dziś przyjechał do nas Włodek, lekko przestraszony i zestresowany. Od razu poznał się kolegą Czarkiem, na początku było bardzo ostro, zgrzytanie zębami. Powolutku przyzwyczajali się do siebie i zgrzyty ustały, pozostało wchodzenie na siebie itp, ale to wiadomo, tak musi być :) Włodek ustąpił i w tej chwili jest dobrze, oby tak dalej. Chłopaki odpoczywają, chwilami pogruchają, siedzą razem w kącie, Czarek oczywiście pokazuje hierarchię :) byłam pozytywnie nastawiona i chyba się udało. Dziękujemy za prosiaczka i mam nadzieje ze będzie mu u nas dobrze :) Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Hugo i Boguś- wolni [Sztum]___ Włodek- DS_Pablo-DS.

Trzymam :fingerscrossed: aby ta zgoda trwała bez końca.

Dziękuję MAS za transport i wizytę przedadopcyjną :buzki:
mops88

Post autor: mops88 »

Witam
Jestem nowa nie wiem czy to dobre miejsce- chcialam zarezerwowac Huga ;) :świnka1:
mops88

Post autor: mops88 »

320 km... szkoda mam nadzieje ze Hugo znajdzie dobry domek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”