Szopen- świński wirtuoz- już w nowym domu! [Jaworzno]
Moderator: silje
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Szopen- świński wirtuoz do adopcji [Jaworzno]
Jaka śliczna świnka 

Ja zamiast Kilar przeczytałam za pierwszym i drugim razem Kiler 

Już jest mądry i słodziutki
leniwy też 

Ostatnio zmieniony 24 lut 2017, 13:04 przez wilczurka, łącznie zmieniany 1 raz.
hej,
jestem szczęśliwą właścicielką Kudłacza, około 4-5 miesięcznego samczyka. W chwili, gdy go kupowaliśmy, był jedyną świnką i zamieszkał u nas solo. Krótko po zakupie okazało się, że ma grzybicę i pasożyty, więc adopcja towarzysza została wstrzymana. Teraz Kudłacz jest zdrowy i chcę dokooptować mu kolegę. Świnek jest wielkim pieszczochem, uwielbia być głaskany, ma ogromny apetyt, ale jest dość strachliwy - poza klatką chce być tylko na rękach/kolanach, wypuszczony na wybieg kamienieje ze strachu. Szukam dla niego spokojnego kolegi, który nie będzie zbyt agresywny ani dominujący, tak żeby się dogadali. Czy Szopen taki jest?
pozdrawiam!
jestem szczęśliwą właścicielką Kudłacza, około 4-5 miesięcznego samczyka. W chwili, gdy go kupowaliśmy, był jedyną świnką i zamieszkał u nas solo. Krótko po zakupie okazało się, że ma grzybicę i pasożyty, więc adopcja towarzysza została wstrzymana. Teraz Kudłacz jest zdrowy i chcę dokooptować mu kolegę. Świnek jest wielkim pieszczochem, uwielbia być głaskany, ma ogromny apetyt, ale jest dość strachliwy - poza klatką chce być tylko na rękach/kolanach, wypuszczony na wybieg kamienieje ze strachu. Szukam dla niego spokojnego kolegi, który nie będzie zbyt agresywny ani dominujący, tak żeby się dogadali. Czy Szopen taki jest?

pozdrawiam!
Witamy! Szopenik nie był jeszcze łączony z żadną świnką, ale jest kontaktowy i szuka innych świnek. Ze strachem tez już lepiej, człowieka boi się mniej. Był na wybiegu i ładnie sobie chodził, zwiedzał pokój. Myśle ze mogliby się dogadać, a napewno razem się poczują pewniej i rozruszająKuio pisze:hej,
pozdrawiam!

Czy Szopenik nadal szuka domu?
Ja mam w domu 1,5 miesięcznego Franka, też kończymy leczenie grzybka. Ale proś jest kontaktowy i myziasty, przynajmniej w stosunku do mnie
Ja mam w domu 1,5 miesięcznego Franka, też kończymy leczenie grzybka. Ale proś jest kontaktowy i myziasty, przynajmniej w stosunku do mnie

Szuka, szukaJolaA pisze:Czy Szopenik nadal szuka domu?