Dzięki, Kochane! Oczywiście, że Knedel przepada za Goplaną, a Goplana z nim czuje się dobrze. Co nie zmienia faktu, że z niego taki pilnowacz, prawdziwy macho - no nie wie, że świat się nieco zmienił i coraz więcej związków partnerskich. Na razie cisza - ale zabieg ma być jakoś w ciągu dnia. Dam znać z wieczora, jak poszło, ale dr Kasia nie przewidywała komplikacji.
Z dodatkowych informacji z wczoraj - Jane dostała jednak leki na niedoczynność, gdyż dr Kasia po obejrzeniu zeszłotygodniowych wyników stwierdziła, że choć usg czyste i wyniki pozostałe dobre, to te tarczycowe ewidentnie wskazują na początki niedoczynności. Mój niezwykle pozytywnie nastawiony do kolejnych medycznych nowinek w sprawie dziewczyn DS będzie przez najbliższe tygodnie dzielił tableteczkę na 12! Dziś ja zacznę...
Knedel - król kier [*]
Moderator: pastuszek
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Papaya i Jane (rezerwacja!) oraz sercowy Knedel [Warszaw
Czarna Kluska i Morena
-
- Kontakt:
Cóż, wyznawcy "naturalnego porządku" mogliby zaznać wytchnienia, obserwując Knedla i GoplanęNatalinka pisze:Dzięki, Kochane! Oczywiście, że Knedel przepada za Goplaną, a Goplana z nim czuje się dobrze. Co nie zmienia faktu, że z niego taki pilnowacz, prawdziwy macho - no nie wie, że świat się nieco zmienił i coraz więcej związków partnerskich.
Dobrej zabawy! Szkiełko, linijka...Natalinka pisze: Mój niezwykle pozytywnie nastawiony do kolejnych medycznych nowinek w sprawie dziewczyn DS będzie przez najbliższe tygodnie dzielił tableteczkę na 12! Dziś ja zacznę...
DS:Matka Venda i Córka Via
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
Natalinkaa będziesz mi potem zdradzać sekret poprawnego dzielenia tabletki na 12 XD
- Natalinka
- Kontakt:
Knedel ma się super! Wyraźnie było widać ulgę, jak wrócił do domu. Szew ma na 1/3 tyłu, niemały, ale dostaje leki przeciwbólowe, więc mam nadzieję, że nie cierpi bardzo. Nie chciał siedzieć sam - pierwszy raz widziałam Knedla, jak stał przy kratach (nawet na żarcie tak nie reaguje) i chciał do swojego stada wrócić. Słowo daję, że patrzył na mnie z wurzutem potwornym. Więc mimo lekarskich zaleceń wrócił do dziewczyn - ale żadna nie obgryza szwów, Knedliczek wypoczywa na swoim miejscu przy hamaku, na którym uwaliła się Goplana. Wszystko w normie jak na razie.
Czarna Kluska i Morena
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Nie dziwię się, ja też po operacji nie miałam sumienia na dłużej rozdzielać. Dla psychiki świnki to na pewno lepiej, zwłaszcza, że tak prosił...trzymamy mocno za rekonwalescencję kaszak poszedł na histo?
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Oj to dobre wiesci. Knedel zdrowiej szybciutko
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Biedny knedel a za ile zdejmowanie szwów?
- Natalinka
- Kontakt:
Szwy po dziesięciu dniach ma dr zdjąć. A jutro na kontrolę mamy się pokazać. Knedel nadal dziarski i dzielny - nie skarży się, nie marudzi, bierze leki i odpoczywa raz pod hamakiem z Goplaną, a raz w swoim tunelu (jeśli akurat nikt go nie okupuje).
Czarna Kluska i Morena
Przynajmniej sam z tymi szwami nie siedzi
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
JAK się cieszę,że u Knedlika w porządku!Nawet nie wiedziałam,że tu się takie stresujące zdarzenia rozgrywały ...Trzymaj się malutki i powracaj do zdrowia !A dziewczynkom szczęśliwej drogi do DS !