Niestety, ze względu na silną alergię nowej właścicielki i jej córki, Pipi i Lotka znów szukają swojej przystanii...
Pipi
- ok. 2 lat
- samica
- numer adopcyjny - 832
- świnka jest w tymczasowym DT u pucki69
- świnka adoptowana 2 tygodnie temu; w związku z intensywnymi objawami alergii u domowników powraca pod opiekę Stowarzyszenia; obejrzana przez dr Godlewską - zdrowa, ok. 2 mies. temu profilaktycznie "odświerzbiana" (objawy miała jedna ze współlokatorek)
- wszystkożerna , oczywiście wg standardów świnkowych
- do pilnej adopcji
- do adopcji z Lotką, chyba, że pucka zdecyduje inaczej, ale z pewnością do innej świnki
- zgodę na założenie wątku wydała pucka69
Lotka
- ok. 3 lat
- samica
- numer adopcyjny - 833
- świnka jest w tymczasowym DT u pucki69
- świnka adoptowana 2 tygodnie temu; w związku z intensywnymi objawami alergii u domowników powraca pod opiekę Stowarzyszenia; obejrzana przez dr Godlewską - zdrowa, ok. 2 mies. temu profilaktycznie "odświerzbiana" (objawy miała jedna ze współlokatorek)
- wszystkożerna , oczywiście wg standardów świnkowych
- do pilnej adopcji
- do adopcji z Pipi, chyba, że pucka zdecyduje inaczej, ale z pewnością do innej świnki
- zgodę na założenie wątku wydała pucka69
Świnki mieszkają razem od ok. 2 lat. Nie wydają się szczególnie zżyte, nie lgną do siebie, raczej każda z nich zajmuje swój kącik w klatce, ale nie są w stosunku do siebie, ani innych świnek, agresywne. Są dość lękliwe i płoche, wymagają poświęcenia czasu i oswojenia, ale nie gryzą się, ani opiekuna...
Kontakt w sprawie adopcji może być do mnie (601645641, tu gdzie mieszkam nie mam neta) - przekaże wtedy sprawę pucce, lub bezpośrednio na mail pucka69@gmail.com
PIPI i LOTKA już w DS :-)
Moderator: silje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Znowu bezdomne PIPI i LOTKA :( Warszawa
Dziewczynki znowu do adopcji? To już chyba drugi raz są do adopcji? Trzymam kciuki za znalezienie dobrego domku
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
One u mnie będą na razie bo nie ma wyjścia. przez tydzień - potem mam urlop. Jak wszystko będzie ok to sąsiadka do koszy będzie przychodzić to i je nakarmi. Chyba że będę miała stracha je zostawić - to porcella obiecała że je weźmie na czas mojego urlopu.
Najlepiej jakby dziewczynki szybko dom znalazły
A może ktoś je chce na dt?
Najlepiej jakby dziewczynki szybko dom znalazły
A może ktoś je chce na dt?
Lotka piękna, korcą mnie te długowłose piękności ))
Muszę się zastanowić, to bardzo odpowiedzialna decyzja A ja już mam świnki:)
Piękne są,już na poprzednim forum skradły mi serducho ... szkoda, że nie znalazły przystani u poprzednich właścicieli.
Hipo - zastanawiaj się, zastanawiaj. Ustawiam się w kolejce za Tobą.
Hipo - zastanawiaj się, zastanawiaj. Ustawiam się w kolejce za Tobą.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Do Katowic to by był nawet transport w sierpniu