Knedel - król kier [*]
Moderator: pastuszek
Re: Papaya i Jane (rezerwacja!) oraz sercowy Knedel [Warszaw
Super powiem jak przytulę te dwa rozczochrańce Są naprawdę świetne. Aż żal serce ściska, że nikt ich nie chciał ze względu na problemy zdrowotne
Niestety...Niektórzy chcą tylko młode i zdrowe świnki
Planujesz zmianę imion?
Planujesz zmianę imion?
Tak jest z każdym zwierzakiem. Naszego kota ktoś wyrzucił bo miał zapalenie dziąseł. Miała tyle szczęścia, że trafiła do schronu, a stamtąd do nas. Papayi na pewno imienia nie zmienię. Być może Jane przechrzcimy na Pinkie Wtedy będziemy mieć cztery świniaki z imionami na P
Fajnie się złożyło
To przeznaczenie musi być
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Z Jane byłyśmy w piątek u dr Oliwii - oczko z blizną super, czyli coś jednak widzi, oko poza tym, że z blizną to piękne i zdrowe. Za to w prawym oku, które od ponad miesiąca jakoś się chowa i mimo kropli zaordynowanych przez dr Kasię nic lepiej być nie chce, dr Oliwia zdoagnozowała natychmiast porażenie nerwu. Może to tarczyca lub zapalenie ucha bezobjawowe (idziemy we wotrek na dalszy ciąg badań), a może kolejny uraz (jeśli tak, to w ciągu kolejnych dwóch miesięcy powinno samo przejść). Ale zapas Cornelegelu kupiłyśmy i mam nadzieję, że we wtorek nie wyjdą żadne druzgocące wyniki.
A, na Jane z racji problemów z okiem wołam też: Piratko (jakby nie było - na P)
Papaya ma się jakoś znacznie lepiej! Przestała tak leżeć ciągle, skacze ostatnio po półkach, zrobiła się znacznie żywsza i żwawsza, bywa, że decyduje się nawet, by zejść na dół i pocykać na Knedla W najbliższym tygodniu obydwoje zabieram do dr Kraszewskiej na echo.
Knedel też ma jakiś problem z lewym okiem - łzawi, ropieje i antybiotyk w kroplach nie pomagał. Dr Oliwia zmieniła na inny i wczoraj chłopakowi wyciekło dużo i białe i dziś już lepiej dużo!
Wszyscy moi domowi futrzaści bardzo wielce i ogromnie dziękują za wspaniały dar serca w postaci 30 kg siana! Dorina, jesteś prawdziwą prosiową bohaterką w moim domu!
Papaya i Jane zachwycone podarowanym przez Dorinę, inaczej pachnącym, delikatnym (dobry zbiór pana Roberta), nowym (bo węgrowskie się ostatnio znudziło i świnie używały go głównie do kąpieli ) sianem
Goplana i Knedel jako para koneserów próbowali siana zanurzywszy się w nie po uszy
Knedel i Goplana w krainie pyszności
Nowe sianko smakuje najpyszniej!
Papaya dziękuje za wszystkich
A, na Jane z racji problemów z okiem wołam też: Piratko (jakby nie było - na P)
Papaya ma się jakoś znacznie lepiej! Przestała tak leżeć ciągle, skacze ostatnio po półkach, zrobiła się znacznie żywsza i żwawsza, bywa, że decyduje się nawet, by zejść na dół i pocykać na Knedla W najbliższym tygodniu obydwoje zabieram do dr Kraszewskiej na echo.
Knedel też ma jakiś problem z lewym okiem - łzawi, ropieje i antybiotyk w kroplach nie pomagał. Dr Oliwia zmieniła na inny i wczoraj chłopakowi wyciekło dużo i białe i dziś już lepiej dużo!
Wszyscy moi domowi futrzaści bardzo wielce i ogromnie dziękują za wspaniały dar serca w postaci 30 kg siana! Dorina, jesteś prawdziwą prosiową bohaterką w moim domu!
Papaya i Jane zachwycone podarowanym przez Dorinę, inaczej pachnącym, delikatnym (dobry zbiór pana Roberta), nowym (bo węgrowskie się ostatnio znudziło i świnie używały go głównie do kąpieli ) sianem
Goplana i Knedel jako para koneserów próbowali siana zanurzywszy się w nie po uszy
Knedel i Goplana w krainie pyszności
Nowe sianko smakuje najpyszniej!
Papaya dziękuje za wszystkich
Czarna Kluska i Morena
- Fikus.i.Max
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
O Bozie jakie piękne !
A u Knedla z tym okiem coś poważnego?
A u Knedla z tym okiem coś poważnego?
U mnie: bez świnek
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.