Widziałam za to "towarzystwo" w szpitaliku, w tym Lusię. No i Jaskra z Dumbo
Moderator: silje

Lusia spała jak weszłam. Dziś też w Simply byłam. Ogorki masakrycznie drogie
  Lusia spała jak weszłam. Dziś też w Simply byłam. Ogorki masakrycznie drogie  Parę szt wziełam, ale te krotkie po 15 zł prawie to już przesadzili!!!  MarcHew z nacia fajną wziełam, rzymską bo lubią i jeszcze takie rozne.. hm jak zwykle majatek wydałam
  Parę szt wziełam, ale te krotkie po 15 zł prawie to już przesadzili!!!  MarcHew z nacia fajną wziełam, rzymską bo lubią i jeszcze takie rozne.. hm jak zwykle majatek wydałam 

Teraz pracuję głównie w pracy, rzadko w domu, więc wieczorami zwykle jestem - poza środą, bo mam hiszpański.
 Teraz pracuję głównie w pracy, rzadko w domu, więc wieczorami zwykle jestem - poza środą, bo mam hiszpański.  . Można powiedzieć, że towarzyszka Homera Asity w niedoli - i doli
. Można powiedzieć, że towarzyszka Homera Asity w niedoli - i doli 
 zapraszam
  zapraszam  Jak bede jechac do Ciebie to juz wiem co wezme dla świniarni
  Jak bede jechac do Ciebie to juz wiem co wezme dla świniarni  ON -ki to moja rasa
  ON -ki to moja rasa  Podziwiam ludzi, którzy decyduja się na adopcję starych psów, Są wspaniali.
 Podziwiam ludzi, którzy decyduja się na adopcję starych psów, Są wspaniali.
Gdzie ra buda???? Takuej ceny to jeszcze nie widziałamsosnowa pisze:U mnie w jednej budzie na bazarku jest cykoria po 7.70 kg. Bardzo dobra. W innych budach tyle kosztuje półkilogramowa tacka