Łączenie świnek

ODPOWIEDZ
Pola123m

Re: Łączenie świnek

Post autor: Pola123m »

Nasz Czaruś poznał dziś kolegę. Na początku był obojętny i jadł sobie, młody podszedł i nasz zaczął piszczec, gruchac. Na razie bez agresji, młody ucieka a masz biega za nim i probuje wejść na niego, młody chce się chować i cały czas popiskuje. Będzie zgoda? Młody właśnie wyciąga naszemu jedzenie z pyska hehe
Pola123m

Chyba będzie przyjaźń. Nie wiem jak sie tu zdjęcie wstawia bo bym pokazała. Nowa boi się, ale coraz mniej już piszczy. Nasza grucha, czasem próbuje wejść na nową, ale jest dobrze. Razem jedzą, młoda tuli się do naszej i śpią razem, Czaruś chyba szczęśliwy z nowego kolegi, Chyba że to koleżanka :shock: czarek też tuli mlodą, mam nadzieję nadzieje ze gorzej nie będzie.
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278 Tu masz wstawianie zdjęć krok po kroku
Żaneta84

Post autor: Żaneta84 »

Pola123 - będzie dobrze :)
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Katiushia nie łączyłam moich chłopców bo łatuś chory,do poniedziałku ma antybiotyk i mają kwarantanne by puszek się nie zaraził także czekamy. Jak możesz to napisz czy dotarł email i czy widziałaś zdjęcia. Dziękuję bardzo.
Pola123m

https://naforum.zapodaj.net/13258da33723.jpg.html to z dzisiaj. Zrobiłam hamak z ręcznika kuchennego :) Czarek zadowolony, młody na razie nie zainteresowany
Ostatnio zmieniony 29 sty 2017, 19:09 przez Pola123m, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Pola- jak już wstawisz zdjęcie na zapodaj to wklejaj tutaj link BBCode, a nie link do strony ;)
Pola123m

Bulletproof pisze:Pola- jak już wstawisz zdjęcie na zapodaj to wklejaj tutaj link BBCode, a nie link do strony ;)

A nie ma zdjecia? Weszłam w link i foto jest
Pola123m

Obrazek

A tutaj na drugi dzień po poznaniu :)
Pola123m

Nie wiem jak dodać kilka na raz w jednym poscie, pisze z telefonu. Na tym foto jak sie poznawali, Nowy codziennie wyciąga Czarkowi jedzenie :)
Obrazek.

W ogóle Nowy nie ma imienia, Nie mogę jakoś nic wymyśleć. Była myśl że Tofik albo czoko (coco)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Łączenie świnek morskich”