to wcale nie sa głupie myśliLena87 pisze:Bazylka jest cudownaJak na nią patrzę, to przychodzą mi do głowy głupie myśli (chcę mieć chomiczka)
Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
podrik
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ Bazylka juz w domu! :D
-
Lena87
Niestety stan mojego konta nie pozwala na posiadanie większej ilości zwierzaków... Musiałabym kupić klatkę i całe wyposażenie, a to spory wydatek. Z resztą nie mam miejsca w domu na kolejną dużą klatkę
-
podrik
to się akurat nie do końca zgadzaLena87 pisze:Musiałabym kupić klatkę i całe wyposażenie, a to spory wydatek.
-
Lena87
Mąż by mnie chyba z domu wymeldowal... Nie mam miejsca na tak duże akwa... Ile taki chomiczek kosztuje? I jego utrzymanie?
-
podrik
Info od hodowczyni - nie ma stałej ceny - im lepsze warunki tym tańszy chomik i zależy też od tego jaki to maluszek (wartość hodowlana itd.) 
-
paprykarz
Jakby to to u mnie coś tam jest na zbyciu z chomiczego wyposażenia jakby poszukać.
-
Ogoniasta
-
podrik
Bazylka pokazuje dlaczego warto dawać chomikom dużo trocin 
Patrzcie jak fajnie śpi!
Warstwa ściółki ma +/- 20cm. Wejście do tuneli jest w... domku i z tego co się zdążyłam zorientować to odchodzi przy ściankach na prawo i lewo Dam jej jeszcze trochę miękkiego papieru i siana, żeby sobie te korytarze umocniła

Patrzcie jak fajnie śpi!
Warstwa ściółki ma +/- 20cm. Wejście do tuneli jest w... domku i z tego co się zdążyłam zorientować to odchodzi przy ściankach na prawo i lewo Dam jej jeszcze trochę miękkiego papieru i siana, żeby sobie te korytarze umocniła

Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, 15:49 przez podrik, łącznie zmieniany 1 raz.