Agatka DS i Maurycy REZ. (skinny) z Gdańska
Moderator: silje
- Pandorzaste
- Miejscowość: Kolbudy
- Kontakt:
Re: Agatka i Maurycy (skinny) z Gdańska
Za rzadko tu bywam XD... Ale to nic, i tak nikt by mi nie dał skinny do adopcji, bo nie mam samochodu. I co najgorsze mieć nie mogę. Ech, tak to już bym dawno zrobiła prawko dla prośków. A poza tym adopcja w GDAŃSKU? Już gdzieś pisałam wcześniej, że 3city to jakieś dziwne, bezświniowe miejsce, więc sądzę, że tutaj każdy prosiak do adopcji, niezależnie od rasy, od razu znajdzie kolejkę chętnych! Ja w związku z bezświniowem kolejne dwie świnki zamierzam - nabyć od hodowcy dodatkową skinkę, bo takie życzenie ma małż, tylko muszę się popytać zaprzyjaźnionych hodowców, od kogo najbliżej, a drugą prośkę, zupełnie dowolną mam nadzieję adoptować, ale prawie na pewno nie z Gdańska. Sztum mi chodzi po głowie z oczywistych względów
.
Powodzenia maluchom, szczególnie Maurycemu z niespodzianką. Śliczności
Powodzenia maluchom, szczególnie Maurycemu z niespodzianką. Śliczności
-
Valkiria
Re: Agatka i Maurycy (skinny) z Gdańska
No jak to ja mam do adopcji 2 chłopców jeszcze
Myszor i Jackson
więc to nie jest bezświniowe miejsce
zapraszam do ich wątku.
-
patrycja
Re: Agatka rez. i Maurycy rez. (skinny) z Gdańska
Oby wszystko się dobrze ułożyło, a ja już czekam na świniaczka
.
-
oldzette
Agatka już w nowym domku
Jest przecudowna i prześliczna, a Maurycy też piękny, widziałam go, pożegnałam się z nim i trzymam kciuki żeby wszystko u niego się dobrze ułożyło.
Z koleżankami trochę się ganiają, ale zgrzytania zębami i większej agresji na razie nie było.
Podrzucam kilka zdjęć i mam nadzieję, że czasem dostaniemy też jakieś info co u Maurycego

Jest przecudowna i prześliczna, a Maurycy też piękny, widziałam go, pożegnałam się z nim i trzymam kciuki żeby wszystko u niego się dobrze ułożyło.
Z koleżankami trochę się ganiają, ale zgrzytania zębami i większej agresji na razie nie było.
Podrzucam kilka zdjęć i mam nadzieję, że czasem dostaniemy też jakieś info co u Maurycego

-
Chocolate Monster
Agatka cudna jak i jej koleżaneczki 
-
patrycja
Koleżanki oczywiście też cudowne, tak, to fakt.
-
oldzette
Koleżanki czyli od lewej Luna i Bella