☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: ✰COOL SEXTET✰ czyli G.K.N.A.B.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

W sumie także przez swinie zakupiłam maszynę.
Sosnowa, aż mnie palce rozbolały.. Obrazek Ja także dziwnie jakoś i stale mam za mało półek :lol:
Asia, jakbym mojego TŻa do maszyny dopuściła, podziórkowałby sobie wszystkie kończyny, tudzież końcówki :nie_powiem:
Casia, sprzęt szyje bez zarzutu. Największa frustracja spotkała mnie przy nawlekaniu dolnej nici :levitation:

Ostatnio byłam w ciuchlandzie i cała góra poprzycinanych materiałów czeka Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

sosnowa ale powiedz mi jak?? zawsze jak siadam przy swoim łuczniku to się zastanawiam, jakim cudem ktoś mógł sobie tam palca przyszyć do czegokolwiek :szczerbaty: przecież ta stopka jest dość nisko i paluch nie wejdzie.. można się bardzo boleśnie uderzyć śrubą od przykręcania igły, to potwierdzę :szczerbaty:

ja niby łucznika mam ale jestem totalne beztaleńcie :?
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Obrazek Hmmm, no właśnie. Tam mało miejsca na palec. Ale nie ma rzeczy niemożliwych :nie_powiem:

Sterta czekająca na przemianę w meble świńskie(Aż mi aparat nie dał rady wyostrzyć, tak się spieszyłam do szycia :lol: )
Obrazek

Postanowiłam podarować świniom stokrotkową łąkę :szczerbaty:
Obrazek
Obrazek

Zgłębiam także arkana html-u, ćwicząc na naszej głównej stronie w dziale świń do adopcji. Jak komuś wkleję jakieś dziwne zdjęcie - proszę o wyrozumiałość.. Obrazek
loriain

Post autor: loriain »

Ale mają wiosenne klimaty :mrgreen:
katiusha

Pojechałam z familią do rodziców na wschód na tydzień ferii.. Taki tam świety spokój na ścianie wschodniej :levitation:
I CO??? Dorobiłam się nowego członka rodziny. ( Nie, nie jestem w ciaży :lol: )

Wczoraj przyczłapał za moją mamą, która poszła na targowisko do mięsnego. On czatował tam już od około (z wywiadu środowiskowego) trzech miesięcy na okrawki i kości dawane mu przez panie sklepikarki. No i poszedł za moją mamą. Potem wrócił się pod miesny. Mama zaczęła przeżywać. Zaraziła tym mnie.
Mówię: "To pokaż mi go, jak zechce pójść z nami, wezmę go do Bydgoszczy i albo zostanie, albo znajdę mu dom."

Był tam. Przywitaliśmy się. Zahipnotyzował mnie swoimi niebieskimi oczami Obrazek
Zrobiłam pętelkę ze smyczy, załozyłam mu tą "obróżkę" i poszedł z nami.
"Larry" wymyslił Staś. "Two Socks" - "Dwie Skarpety" wymyślił Artur, bo ostatnio naoglądał się "Tańczącego z wilkami"

Pani weterynarz powiedziała, że ma ok. dwóch lat. Wykastrowany (!!), bez chipa. Zaniedbany z niedowagą. Ale z ogólnego badania zdrowy. Dostał ksiązeczkę i odrobaczanie wdrozone. Potem zaczniemy cykl szczepień.

Poznajcie, oto Larry Twosocks Obrazek :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Wow, ale wiadomości :o
No tak Kati, do Twojego zwierzyńca brakowało tylko psa :laugh:
Piękny jest, gratuluje :love:
P.S. A jak reaguje na świnie a świnie na niego? Ja bym się bała, że mi pies zje świnie :laugh:
dominika45

Post autor: dominika45 »

super!! Dobrze, że mogłaś to zrobić..!!
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

o matulu, padłam :nie_powiem: zostaje u Was?? sliczny :love: i imie cudne, uwielbiam Dwie Skarpety :mrgreen:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Łooo,kati,dołączasz do piesomaniaków :shakehands:
Zaczepisty jest :love:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nieeeee...no nie wierzę.... :laugh:
Kati, Kati! Ja mam szelki świetne, co na Homera były za duże! Może chcesz? :) Jak tak, to daj rozmiary psa ;)
Czuje się u Ciebie, jak Homer u nas na początku - od razu wyciąg łap i leżakowanie totalne. Pewnie będzie spał ze 3 dni, nim wypocznie. Zbadajcie mu tarczycę w najbliższym czasie, żeby nie wyszło, jak u nas...
Jest cuuuuudny!
Mam podejrzenie, że skoro kastrowany, to ktoś mógł go wziąć ze schroniska (bo tam wszystkich kastrują) i potem się rozmyślił, a do schroniska głupio mu było zwrócić. No chyba, że spuścił go ktoś na spacerze ze smyczy i ten pognał w świat... :think:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”