Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
paprykarz

Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów

Post autor: paprykarz »

A jaka była szopka jak poszłam po dawkę leku w strzykawce bo mi się "wystrzyknęło" po drodze. Przepytali mnie o wszystko i tu rozumiem bo to w końcu lek. Ale miałam numer do mojego weta to nie chcieli z nim gadać, napadli na mnie czy umiem zrobić zastrzyk, a dlaczego zastrzyk a nie tabletka, dlaczego ten lek a nie inny bo podaje sie inny w tej przypadłości, jakiego koloru jest pies :shock: , ile ma lat. Najlepsze jest to, że mijam tego weta jak rano ide do pracy i on wie, że ja też pracuję u weta. Więc kurde wie, że nie kłamię i sama tych leków nie biorę. A jak powiedziałam, że ok przyjdę na zastrzyk z psem i sami niech zrobią to zmiękł i dał mi lek gratis bylebym nie przychodziła. Mój Toffi ma tam łatkę agresora heheheh
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Który to taki mądry wet? Trzeba było wziąć do obstawy Toffeckiego to nic by nie gadał dziad jeden :angry: Nie rozumiem takiego podejścia do klientów... Jakby do mnie tak wet wyskoczył to na pewno bym tam nie wróciła. Tym bardziej, że to jest Szczecin i wetów jest dużo do wyboru
Obrazek
paprykarz

A ten niedaleko mnie. Naziskami nie będę rzucała. Normalnie też bym nie poszła ale Helenka umierała :( Ciężka starość małych zwierzątek. W ogóle starość jest beeee
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Już nie wspomnę, że dziad chyba widział, że przyszła do niego dziewczyna w ciąży z taką mało relaksującą sprawą. to by wykazał się odrobiną zrozumienia. :computer:
katiusha

Post autor: katiusha »

Idiotów nie sieją... :glowawmur:
paprykarz

Dzisiaj Liam obchodzi 2gie urodzinki :prezent: Szkoda, że jego brat już za TM. Liam zamiast imprezować to nadal siedzi w izolatce. Biba będzie jak wydobrzeje
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

:prezent: dla Liama . Co wysłać w prezencie? :buzki:
paprykarz

Cierpliwości trochę podeślij bo wieśniak jeden nie chce oka kropić i się wyrywa jak jaka dzika świnia.
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Liam,sto lat Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Zdrówka dla Liama :buzki:
ODPOWIEDZ