Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: ♥Grubcio&Half♥-Fotki
Ja tam nie wiem, czy polarkowe mebelki są takie złe. Używam od dawna i łapki obu są ok. Jak jest materacyk czy coś innego, to tam są 2 warstwy polaru a w środku jest ocieplina, sirki wsiąkają i nie jest nic mokre. Tak samo można powiedzieć, jak ktoś ma same troty - one też nasiąkają i są mokre a świnka na nich leży. Poza tym nie zauważyłam, żeby polar robił się sztywny od sirków, on po prostu wysycha po jakimś czasie ale nie robi się sztywny...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Czyli opinie są podzielone-cóż,sama spróbuję i zdam relacje,bo na wybieg koc się sprawdza (ale to dlatego,że sirkają za klatką,żeby było trudniej sprzątać).Oczywiście z polarkowych mebelków nigdy nie zrezygnuje-świnie je kochaają
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Yyyy chodziło mi o Pastuszka
Coś mi się pokićkało kompletnie. Wiem wiem że ta od Chrapcia przeskrobała dużo, ale przed tą całą akcją zamawiałam u niej i było bardzo fajnie. Ostatnio wygrałam u niej w konkursie komplecik świąteczny dlatego nazwa mi się wryła w pamieć
Co do polarków to niektóre rodzaje tak faktycznie mają - te z domieszką mikrofibry- że się tak sklepiają i twarde miejsca się tworzą :/

Co do polarków to niektóre rodzaje tak faktycznie mają - te z domieszką mikrofibry- że się tak sklepiają i twarde miejsca się tworzą :/
Ja mam i drybed w klatce i kocyk (polar, watolina,polar) na wybiegu. Sam koc polarowy faktycznie nie jest dobrym rozwiązaniem. Nie wsiąka siuśków. Drybed piore raz na tydzien (i juz smierdzi) a kocyki raz na 3 dni. I tez po 3 dniu smierdzą. Razem z kocem piorę wszystkie tekstylne kapcie/norki/domki... mam inne na wymiane.
Myślę ze wszystko ma swoje wady i zalety. I ja tez jestem tym typem który sam musi wypróbowac
to nic złego przeciez 
Kazdy wybiera to co mu bardziej odpowiada.
Myślę ze wszystko ma swoje wady i zalety. I ja tez jestem tym typem który sam musi wypróbowac

Kazdy wybiera to co mu bardziej odpowiada.
Ja vetbed kupowałam na zooplus. Ten z zielonym spodem, nie non slip. No i wszystko fajnie ale drugiego nie kupię
w tygodniu pojadę po kolejny komplet mat 

Dobra,dzięki za rady.Chyba się zdecyduje na zakup
A teraz powiem Wam co moje świnioły wymysliły.Jak siedzą na półeczce to wyrzucają z niej bobki poza klatkę!
Zamiatałam bobki a jak wracam to śqinie na półce a bobki za klatką.A to świnie

A teraz powiem Wam co moje świnioły wymysliły.Jak siedzą na półeczce to wyrzucają z niej bobki poza klatkę!
Zamiatałam bobki a jak wracam to śqinie na półce a bobki za klatką.A to świnie

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Aż niemożliwe
Co za porządnickie świnie 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Trafiły mi się zbyt idealne świnie