dwie straty w tak krótkim czasie.. strasznie mi przykro..
chłopcy, dla Was na drogę
Shimmerek, Lewis, Ryan, Angelo & Alfie
Moderator: pastuszek
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Shimmerek & Lewis
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Ciezko mi uwierzyc, ze tyle czasu juz minelo...
Z okazji walentynek dla ciebie Shimus I Lewis ❤❤
Z okazji walentynek dla ciebie Shimus I Lewis ❤❤
Re: Shimmerek, Lewis & Ryan
Niestety w sobote opuscil nas Ryan.
Mial straszny niedobor kosci, ktory dal sie we wznaki po korekcie zebow. Narkoza strasznie go dobila. Jego nozki zaczely sie kruszyc I jakas infekcja sie dostala do kosci. Ryan strasznie cierpial pomimo, ze codziennie jezdzilam z nim na zastrzyki przeciwbolowe. Po konsultacji z kilkoma wetami postanowilam, ze nie moge pozwolic mu tak cierpiec I Ryan pobiegl do Lewisa, ktorego niedawno stracilismy.
Ryan byl swinkiem wyjatkowym, moim pierwszym...wszystkie inne swinki byly "dla niego"...straszna wredota, ale dogadal sie z kazda moja swinka. Ryan to byl swinek wolno biegajacy po calym domu...jak mylam naczynia to wspinal mi sie po nogach I robil kocie oczy ze shreka, potem delikatnie lizal mi stopy albo sciagal skarpetki...jak nadal nie reagowalam to zaczynal grysc...potrafil zabrac to jedzenie, schowac I przyjsc po nastepne. Byl strasznie przebiegly...niesamowity. Strasznie sie przywiazal do Lewisa I jak ten odszedl Ryan zrobil sie smutny. Po ok 2 miesiacach sie strasznie rozchorowal...
Tuz przed koncem Ryan sie do mnie przytulil...jakby wiedzial...
W domu jest strasznie cicho bez tych dwoch najwiekszych wredot...
Ryan zostal pochowany zaraz obok Lewisa...on strasznie przezyl jego smierc I juz sa razem w tym oto miejscu
Mial straszny niedobor kosci, ktory dal sie we wznaki po korekcie zebow. Narkoza strasznie go dobila. Jego nozki zaczely sie kruszyc I jakas infekcja sie dostala do kosci. Ryan strasznie cierpial pomimo, ze codziennie jezdzilam z nim na zastrzyki przeciwbolowe. Po konsultacji z kilkoma wetami postanowilam, ze nie moge pozwolic mu tak cierpiec I Ryan pobiegl do Lewisa, ktorego niedawno stracilismy.
Ryan byl swinkiem wyjatkowym, moim pierwszym...wszystkie inne swinki byly "dla niego"...straszna wredota, ale dogadal sie z kazda moja swinka. Ryan to byl swinek wolno biegajacy po calym domu...jak mylam naczynia to wspinal mi sie po nogach I robil kocie oczy ze shreka, potem delikatnie lizal mi stopy albo sciagal skarpetki...jak nadal nie reagowalam to zaczynal grysc...potrafil zabrac to jedzenie, schowac I przyjsc po nastepne. Byl strasznie przebiegly...niesamowity. Strasznie sie przywiazal do Lewisa I jak ten odszedl Ryan zrobil sie smutny. Po ok 2 miesiacach sie strasznie rozchorowal...
Tuz przed koncem Ryan sie do mnie przytulil...jakby wiedzial...
W domu jest strasznie cicho bez tych dwoch najwiekszych wredot...
Ryan zostal pochowany zaraz obok Lewisa...on strasznie przezyl jego smierc I juz sa razem w tym oto miejscu
Ostatnio zmieniony 13 mar 2017, 13:13 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
jeden ze świniów, którego podglądałam od początku mojej znajomości z forum, wyjątkowy zwierzak.
dobrze, że już go nie boli
dobrze, że już go nie boli
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Oj ,
Trzymaj się , Aniu
Trzymaj się , Aniu
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
O matko, nie mogę uwierzyć... Ryan, mój ulubieniec... Bardzo lubiłam patrzeć na ten jego zadziorny pyszczek.
Współczuję...
Współczuję...