A domem stałym może być 12 letnia prawie 13letnia dziewczyna jak ja?Dla mnie (może to troche dziwne) gryzienie w domek lub pręty to dla mnie kołysanka na dobranocsempreverde pisze: Dziewczyny potrzebują domu, który poświęci im czas i w którym będą w centrum zainteresowania - ale jednocześnie to centrum nie może ich przerażać. Najchętniej widziałabym je w domu bez dzieci, ze starszymi dzieciakami lub w rodzinach, gdzie świnki będą oczkiem w głowie rodziców, a małe dzieciaki nie bardzo będą się interesowały pufkami.
Milky Way i Choco Loco - świnki z poliestru [Warszawa]
Moderator: silje
-
wilczurka
Re: Milky Way i Choco Loco - świnki z poliestru [Warszawa]
-
Gusiak
Śliczności
Miłość od pierwszego wejrzenia
Zupełnie jak moje dziewczyny. Brałabym na pniu, ale 4 prośki to byłby niezły babiniec. Życzę znalezienia im fajnego domku.
Miłość od pierwszego wejrzenia
- Pandorzaste
- Miejscowość: Kolbudy
- Kontakt:
Ależ cudowności!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Prześliczne. takie świnie z reguły są większe niż przeciętna, więc może w normie są? na oko tak.
cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą
cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą, cztery świnie mi wystarczą
-
sempreverde
Po rozmowie z Gusiak stwierdziłam, że ze względu na dominujący charakter Choco najlepiej by było, gdyby świnki były jedynymi prosiętami w domu. Ewentualnie można by spróbować łączenia z jedną, spokojną samiczką.
Choco Loco nie jest aniołkiem, parę razy dziennie słyszę piski Milky, że znowu została przepędzona z domku, spod półki, czy z innego miejsca, w którym chce być teraz Choco. Zachowanie w granicach normy, ale nie rokuje na łączenie w większe stado, szczególnie przez osobę niedoświadczoną.
Gusiak, będziesz 100% super domem dla jakiejś innej prosiaczki!
Choco Loco nie jest aniołkiem, parę razy dziennie słyszę piski Milky, że znowu została przepędzona z domku, spod półki, czy z innego miejsca, w którym chce być teraz Choco. Zachowanie w granicach normy, ale nie rokuje na łączenie w większe stado, szczególnie przez osobę niedoświadczoną.
Gusiak, będziesz 100% super domem dla jakiejś innej prosiaczki!
-
Gusiak
Sempreverde to na pewno
Faktycznie mogłoby dojść do walk sumo pomiędzy dziewczynami. U nas też hierarchia ustalona, a z tego co mówisz Choco i Figa mają podobne charakterki
Trzymam kciukasy za szybkie znalezienie domku.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Jakie przecudne Teddiki
Oj to długo one czekać nie będą musiały..
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jak takie układy, to z.kastratem by im było najlepiej
-
Gusiak
Podbijam
Coś się dzieje w temacie adopcji?