Chudej - labodezerter ;) za TM [*]
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Chudej - labodezerter ;) [WROC]
Trzymamy!
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Co u świnki słychać? Jakieś nowe fotki?
Dzień dobry, czy oferta po takim czasie jest nadal aktualna? Mam w domu jednego samczyka(ok. 2 lat) i dopiero teraz miałam możliwość zaopatrzenia go w klatkę o odpowiednich rozmiarach, więc szukam dla niego towarzysza:)
Samczyk był do tej pory sam więc nie wiem jak reaguje na inne świnki. Musiałabym to sprawdzić parując go z innym świnkiem. Nigdy na nic nie chorował i też nie jest świnką mega otwartą do ludzi. Tzn nie boi się jak wie, że to ja podchodzę do klatki go nakarmić lub podłaskać, ale jak słyszy jakieś niepewne dźwięki to od razu chowa się do domku. Mam więc nadzieję, że przyjaciel był by dla niego super sprawą
W chodzi o dzieci to w domu takich nie ma bo jestem studentką. Jestem z Wrocławia co jest super rozwiązaniem bo z tego co widzę to świnek też znajduje się we Wrocławiu
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam, Paulina.
Samczyk był do tej pory sam więc nie wiem jak reaguje na inne świnki. Musiałabym to sprawdzić parując go z innym świnkiem. Nigdy na nic nie chorował i też nie jest świnką mega otwartą do ludzi. Tzn nie boi się jak wie, że to ja podchodzę do klatki go nakarmić lub podłaskać, ale jak słyszy jakieś niepewne dźwięki to od razu chowa się do domku. Mam więc nadzieję, że przyjaciel był by dla niego super sprawą
W chodzi o dzieci to w domu takich nie ma bo jestem studentką. Jestem z Wrocławia co jest super rozwiązaniem bo z tego co widzę to świnek też znajduje się we Wrocławiu
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam, Paulina.
- RudaPa
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Chudej - labodezerter ;) REZERWACJA [WROC]
Chudej niestety odszedł miesiąc temu za TM [*]
Nie doczekał się niestety DSu, ale przynajmniej miał spokojnie i szczęśliwe życie w DT u lubię
Nie doczekał się niestety DSu, ale przynajmniej miał spokojnie i szczęśliwe życie w DT u lubię
moje własne: Diego, Rupert, Junior
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert
Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert
Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Chudej - labodezerter ;) za TM [*]
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT