W nocy jak nie moglam spac przegladalam sobie forum I cieszylam sie, ze nasteny rok mija a ja nie mam jeszcze watku tutaj. Niestety za wczesnie zaczelam sie cieszyc, bo Shimmerek odszedl nad ranem. Znalazlam go kolo swojego domku. Chyba szedl po jedzonko I nie doszedl...sniadanko bylo nie ruszone. Noc wczesniej zjadl wszystko co mu dalam...poglaskalam go...wszystko wydawalo sie byc ok. Pare dni temu Shimmerek jeszcze biegal, zmienil sobie poslanie w domku....musialam mu dac wiecej papieru bo zabraklo...
Jakis tydzien temu wzielam Shimusia na sofe...poprzytulalam I powiedzialam synowi, ze musimy z nim wiecej czasu spedzac, bo on juz taki starutki sie robi I nie wiadomo ile mamy czasu...nie sadzilam, ze tak malo....
Shimmerek trafil do nas zupelnie przypadkowo...to byl spontan, nieprzemyslana decyzja pod wplywem zauroczenia...byl wyjatkowym chomiczkiem; nigdy nas nie gryzl i ladnie wchodzil mi na reke. Jak puszczalam go a podloge to nie musialam go szukac I ganiac za nim, bo ladnie dawal sie brac na rece I odniesc do klatki...czasami sam wracal do mnie, albo zasypial na wybiegu. Shimerek byl strasznym lakomczuchem, strasznie rozpieszczony, ale pochlanial wszystko co mu dalam...nie byl za gruby, bo duzo biegal...teraz nadal sobie biega, ale za teczowym mostem.
Shimmer od lat najmlodszych...byl taki malutki jak do nas trafil:
Shimmerek bedzie pochowany w gorach prawdopodobnie...
Shimmerek, Lewis, Ryan, Angelo & Alfie
Moderator: pastuszek
Shimmerek, Lewis, Ryan, Angelo & Alfie
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2018, 18:33 przez ANYA, łącznie zmieniany 4 razy.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Shimmerek
Shimmerku, bardzo mi przykro że nadszedł już Twój czas. Ale myślę że miałeś bardzo długie i bardzo dobre chomicze życie! Pozdrów moich za Tęczowym
- Fikus.i.Max
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Bardzo przykra wiadomość . Dla Shimmerka na drogę !
U mnie: bez świnek
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Shimmerku posyłam światełko na drogę...
Brykaj szczęśliwie za TM, kiedyś się tam wszyscy spotkamy.
ANYA
Brykaj szczęśliwie za TM, kiedyś się tam wszyscy spotkamy.
ANYA
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Widać, że żył, jak król. Był kochany i szczęśliwy. Zostało piękne foto-story na pamiątkę wspólnych chwil... Niechaj Nowy Rok ukoi Wasz ból...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...