Santuś szuka domu! [Poznań]
Moderator: silje
Re: Santa Claus szuka domu! [Poznań] - wst. rezerwacja
Mostek z gałęzi to dobry wybór.Moi chłopcy go kochają.A jakie masz wymiary klatki?
Sama klatka to 100x60 + wybieg którt jest cały czas dostępny o długości 80cm.
Szukamy kratek C&C do zbudowania klatki. Alternatywa to poprostu druga klatka najprawdopodobniej 100cm (identyczna jak ta co mamy) i połączenie bokami. Musimy tylko wszystko dobrze pomierzyć. Jesteśmy w trakcie powiiększania ich mieszkania.
Szukamy kratek C&C do zbudowania klatki. Alternatywa to poprostu druga klatka najprawdopodobniej 100cm (identyczna jak ta co mamy) i połączenie bokami. Musimy tylko wszystko dobrze pomierzyć. Jesteśmy w trakcie powiiększania ich mieszkania.
- Fikus.i.Max
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Co do kratek C&C polecam te http://allegro.pl/ruszt-kratka-plastiko ... 41675.html , są o wiele tańszeŻaneta84 pisze:Sama klatka to 100x60 + wybieg którt jest cały czas dostępny o długości 80cm.

U mnie: bez świnek
Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś
Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.

Za TM Fifi, Max, Antoś, Fikuś

Do adopcji:
Zbyt często mnie tu nie ma, ale na PW i maile odpowiadam.
Zapraszam do obejrzenia historii łączenia Santusia z dwójką chłopczyków w Domku Stałym:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=7155
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=7155
Re: Santuś szuka domu! [Poznań]
Santi do adopcji? 
Widziałam wpis w aktualizacjach świnej żeby go dać na główną

Widziałam wpis w aktualizacjach świnej żeby go dać na główną
Niestety tak jak już dopisałam w poście na 1 stronie Santuś nie dogadał się z jednym z chłopaków pani Żanety... 

No mocno się nie dogadują. Próbujemy cały czas
skutek ciut lepszy, możliwe, że kastracja troszkę go wyciszyła. Ale ciągle próbuje walczyć.
Z takich ciekawostek o Santusiu to prócz tego, że to miziak i nie jest płochliwy, to jest raczej drobną świnką waży 610g choć ma już pół roku. I nauczony jest załatwiać się do kuwety. Przynajmniej jak mieszka sam. W momencie kiedy go łączymy z pozostałymi świnkami Santuś siusia gdzie bądź bo znaczy teren. Poza tym to zdrowa śliczna świneczka

Z takich ciekawostek o Santusiu to prócz tego, że to miziak i nie jest płochliwy, to jest raczej drobną świnką waży 610g choć ma już pół roku. I nauczony jest załatwiać się do kuwety. Przynajmniej jak mieszka sam. W momencie kiedy go łączymy z pozostałymi świnkami Santuś siusia gdzie bądź bo znaczy teren. Poza tym to zdrowa śliczna świneczka

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Santi jest wykastrowany?Żaneta84 pisze:No mocno się nie dogadują. Próbujemy cały czasskutek ciut lepszy, możliwe, że kastracja troszkę go wyciszyła. Ale ciągle próbuje walczyć.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Santuś jest do adopcji czy zostaje jednak w dotychczasowym DS?? Wątek w Uratowanych wskazuje na to drugie...