Geir [*]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Geir wolny___ Zafir- rez. [Sztum]

Post autor: silje »

Zafir kilka godzin temu pojechał w długą, dwuetapową podróż do swojego domu. Dziś przenocuje w Warszawie ( mgd222_ dziękuję! ), a jutro ciocia Cynthia zawiezie go do Kęt. Za kilka dni zamelduje się u siebie- w Bielsku-Białej.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

;) a to podróżnik hoho
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

To prawda. Bardzo rzadko zgadzam się na tak dalekie trasy -za dużo kosztuje to stresu zarówno zwierzaka, jak i mnie. Ale on już tak długo czekał, a trafił się transport elegancki. Domek dobry- szkoda, aby świń w DT sam siedział, kiedy DS czeka.
Na szczęście lada moment Zafir będzie już u siebie :). Mam nadzieję na same dobre wieści .

Tylko Geir wciąż czeka..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
NIKI 2

Post autor: NIKI 2 »

Mam nadzieję, że Geir też się w końcu doczeka tego wymarzonego domku :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

NIKI 2 pisze:Mam nadzieję, że Geir też się w końcu doczeka tego wymarzonego domku :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Czyżbyś chciała dać mu domek? :twisted: ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ja bym nie broniła jakby chciała :)
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

silje pisze:Ja bym nie broniła jakby chciała :)
Niki ponoć nie ma miejsca :neener: Dla biednych świnek z Radomia nie miała, więc tym bardziej nie ma dla takiej, która ma super opiekę u Ciebie :twisted: :lol: ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Geir wolny [Sztum]___ Zafir- DS

Widzisz NIKI? Choćbyś bardzo chciała, to nie masz pozwolenia na doświnkowanie się :lol:

A szkoda, bo Geir jest tylko jeden i w DT na pewno mu nie jest tak dobrze, jak byłoby we własnym domku.
Jest jednak pewna osoba, która się bardzo Geirem interesuje. Może to właśnie TA osoba i TEN dom?
Tylko, kurcze, też daleko... Zobaczymy, co czas przyniesie.

Natomiast Zafir właśnie zapoznaje się ze swoim kolegą i wszystko póki co wygląda bardzo dobrze :)
NIKI 2

Post autor: NIKI 2 »

silje pisze:Widzisz NIKI? Choćbyś bardzo chciała, to nie masz pozwolenia na doświnkowanie się :lol:
No tak ktoś ze zdrowym rozsądkiem musi mnie pilnować przed kolejnym szaleństwem doświnkowania ;) :D

A tak na poważnie, to jakiś czas temu podarowałam jedyną wolną 100-tkę królikowi w potrzebie tzn. jego właścicielom
i rzeczywiście nie mam miejsca na dzień dzisiejszy, bo sam w 100-tce to mieszka u mnie tylko waleczny Konik, który nawet ze spokojnym 6-letnim Rudzikiem nie potrafił się dogadać. Ale nie ukrywam, że Geir jest to moja wielka miłość i już od marca ubiegłego roku do niego wzdycham, dlatego życzę mu najlepszego domku i trzymam kciuki, żeby i jemu tak jak Zafirowi udało się w końcu znaleźć ten super domek :fingerscrossed: :buzki:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

bosze jaki śliczny ten Geir :love: napatrzeć się nie moge :102: a który to będzie mógł być tym kolegą :) ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”