Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Dziękujemy kochana !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
I jak Snoweczek?
- Natasza
- Kontakt:
do końca roku co dwa dni penicylina. Strasznie mi jej szkoda, jak widzi transporter to ma dość
Jeśli nie pomoże i ropa powróci to czeka nas Wrocław i wyrwanie ząbków - ale po tym króliki często przestają jeść i jest to ostateczność. Reszta ZOO w miarę okej, Tina sunia coś ostatnio z tą łapą kombinowała ale na razie nie pokazuje , że ja boli. Ale guzek jej wyrósł .. nie dawno miała usuwane zmiany z klatki piersiowej a teraz znowu jakieś świństwo Bianeczka w styczniu zabieg na cysty, Filip ząbki do wyrównania.
Kochani zyczymy Wam wesołych świąt i zdrówka dla was i waszych pociech.
Ja jeszcze pracuje więc nic ładnego dla Was niestety nie przygotowałam ale walniemy jakieś zdjęcie jutro dla naszych ciotek
Jeśli nie pomoże i ropa powróci to czeka nas Wrocław i wyrwanie ząbków - ale po tym króliki często przestają jeść i jest to ostateczność. Reszta ZOO w miarę okej, Tina sunia coś ostatnio z tą łapą kombinowała ale na razie nie pokazuje , że ja boli. Ale guzek jej wyrósł .. nie dawno miała usuwane zmiany z klatki piersiowej a teraz znowu jakieś świństwo Bianeczka w styczniu zabieg na cysty, Filip ząbki do wyrównania.
Kochani zyczymy Wam wesołych świąt i zdrówka dla was i waszych pociech.
Ja jeszcze pracuje więc nic ładnego dla Was niestety nie przygotowałam ale walniemy jakieś zdjęcie jutro dla naszych ciotek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Natasza
- Kontakt:
Snowy - z końcem roku zakończyliśmy penicylinę. Teraz czekamy czy przejdzie czy trzeba jechać do Wrocławia.
Obecnie nie zbieramy już pieniążków na Snowy - ale jeśli coś Wam się podoba z bazarku naszego to zapraszamy bo nasze stado to studnia bez dna
Obecnie nie zbieramy już pieniążków na Snowy - ale jeśli coś Wam się podoba z bazarku naszego to zapraszamy bo nasze stado to studnia bez dna
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Trzymam kciuki oby oby się bez niepotrzebnych wycieczek!
Zdrowia dla całej gromady, no i Dużej.. ktoś musi służyć zwierzyńcowi
Zdrowia dla całej gromady, no i Dużej.. ktoś musi służyć zwierzyńcowi
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Natasza
- Kontakt:
Kochane przepraszamy ze tak długo u nas cisza. W pracy same problemy a w życiu - Wynajelismy po 10 latach razem mieszkanie. Na szczęście 2 minuty autem od mojego wiec codziennie jestem u zoo a i jeszcze moja mama bardzo dużo mi pomaga teraz przy nich chyba się nudzi beze mnie na mieszkaniu mam bianke chwilowo -pp operacji sterylizacji i usunięciu cyst i guzkow. Ogólnie ok ale nie ma apetytu i dm dokarmiam ... oczywiście żeby sama nie byka smutna wzięłam jej ulubieńca wszystkich. Gwiazdę wśród gwiazd ... tak filipka wynajem na max 7 miesięcy . R zrobi u siebie górę do końca i z całym moim zoo idziemy my do niego życie bez zwierząt obok jest dla mnie okropne łapie dola . Nikt nie kica nie kwiczy bez sensu.
- Natasza
- Kontakt:
Witajcie u nas zawirowania. Biankę dałam z Fi spowrotem do stada to w 3 dni schudła okropnie była cała pokiereszowana.
Znowu była u mnie. teraz fajnie przytyła 760 z 714 wiec dziś jedzie z Fi z powrotem do stada i zobaczymy
Do tego paliczek w tylnej stópce \złamany lub wybity, był opuchnięty i podnosiła nóżke ale teraz opuchlizna zeszła i jest okej.
Z Snowy muszę isc do weta na kontrole ale finansowo nie mam za co - zareklamowałam spodnie które specjalnie przetarłam i czekam na zwrot kasy to z nią za to pójde - mój stały numer . Reszta stada okej - Tina suka ma guzek znowu na klatce piersiowej ale na razie nie rośnie
Znowu była u mnie. teraz fajnie przytyła 760 z 714 wiec dziś jedzie z Fi z powrotem do stada i zobaczymy
Do tego paliczek w tylnej stópce \złamany lub wybity, był opuchnięty i podnosiła nóżke ale teraz opuchlizna zeszła i jest okej.
Z Snowy muszę isc do weta na kontrole ale finansowo nie mam za co - zareklamowałam spodnie które specjalnie przetarłam i czekam na zwrot kasy to z nią za to pójde - mój stały numer . Reszta stada okej - Tina suka ma guzek znowu na klatce piersiowej ale na razie nie rośnie
- Natasza
- Kontakt:
Kochane wróciliśmy ja obecnie chora to jeszcze dwa dni jestem w domu więc wrzucę dziś foteczki w końcu.
Jak wiecie wynajmuję teraz mieszkanie i Snoweczek[królik] mieszka z nami. Ma jedno oko tylko i ustrojstwo nam łzawi mocno. Byliśmy na kontroli kości szczęki wyglądają ok, oczodół po oczku też, natomiast bardzo źle wyglądała dupka. cała zaklejona - Snowy lubi siedziec w kuweciei dziwi mnie to bo mam codziennie jej sprzątała - musiała miec chyba jakąś biegunkę, wetka ją wygliła ja teraz kąpie w szaponie i prawie jest idealnie. Tak więc snowy mieszka z nami a mój R nie narzeka
Binka miała połamanego palca - już opuchlizny nie ma ale w innym palcu złamała paznokiec przy nasadzie biedna ... waga stoi w miejscu ale nie chudnie.
a co u Was ?
Jak wiecie wynajmuję teraz mieszkanie i Snoweczek[królik] mieszka z nami. Ma jedno oko tylko i ustrojstwo nam łzawi mocno. Byliśmy na kontroli kości szczęki wyglądają ok, oczodół po oczku też, natomiast bardzo źle wyglądała dupka. cała zaklejona - Snowy lubi siedziec w kuweciei dziwi mnie to bo mam codziennie jej sprzątała - musiała miec chyba jakąś biegunkę, wetka ją wygliła ja teraz kąpie w szaponie i prawie jest idealnie. Tak więc snowy mieszka z nami a mój R nie narzeka
Binka miała połamanego palca - już opuchlizny nie ma ale w innym palcu złamała paznokiec przy nasadzie biedna ... waga stoi w miejscu ale nie chudnie.
a co u Was ?