Sosnowa, też wydaje mi się, że w takim dużym stadku prosiaki stają się bardziej prospołeczne. Potem dołączanie innych wieprzowinek to góra godzina wzmożonych słownych dyskusji i WOLAŁAAA!
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: ✰COOL SEXTET✰ czyli G.K.N.A.B.P SQUAD :D
Dziś zaczynam sprzątanie przedświąteczne...Ale chyba bardzo pobieżne będzie ono
Sosnowa, też wydaje mi się, że w takim dużym stadku prosiaki stają się bardziej prospołeczne. Potem dołączanie innych wieprzowinek to góra godzina wzmożonych słownych dyskusji i WOLAŁAAA!
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Ale długo Cię nie było
Szaleństwo tymczasowe, nie wiem jak je ogarniasz
Szaleństwo tymczasowe, nie wiem jak je ogarniasz
-
Pikabu
Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha
Cudnie wyglądają wszystkie tymczaski, początkowo myślałam, że to skinny bo najpierw obejrzałam zdjęcia potem doczytałam. Muszę pokazać Dużemu to stadko, ciagle pracuje nad zwiększeniem dopuszczalnego limitu zwierząt 
-
dominika45
super to stadko!!
powodzenia w sprzątaniu!! 
-
Assia_B
Gdzieś Ty sie podziewała
?
Przy takiej ilości wieprzowinek, to chyba nie ma sensu robić zbyt dużych porządków
Przy takiej ilości wieprzowinek, to chyba nie ma sensu robić zbyt dużych porządków
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Coś w tym jest
Takie tłumaczenie bardzo do mnie trafia. Wprawdzie nie mam tylu świnek co Kati, ale jak się wszystko zusammen do kupy u mnie zbierze, to ten no...
Marzy mi się taki yntelygentny odkurzacz, co to wszystkie śmieci od świnek zbierze nie wchodząc do klatki i nie zabierając chrupek, nieosikanego siana i dobrych niezjedzonych warzywek
Takie tłumaczenie bardzo do mnie trafia. Wprawdzie nie mam tylu świnek co Kati, ale jak się wszystko zusammen do kupy u mnie zbierze, to ten no...
Marzy mi się taki yntelygentny odkurzacz, co to wszystkie śmieci od świnek zbierze nie wchodząc do klatki i nie zabierając chrupek, nieosikanego siana i dobrych niezjedzonych warzywek
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Cudowne przedszkolaki. Taka banda wrzeszczących łobuzów
Najfajniejszy wiek.
-
Chocolate Monster
To może taki na pilot?Pulpecja pisze:Coś w tym jest![]()
-
balbinkowo
Hahaha marzenie... choć kto wie, wszak mamy XXI wiekPulpecja pisze: Marzy mi się taki yntelygentny odkurzacz, co to wszystkie śmieci od świnek zbierze nie wchodząc do klatki i nie zabierając chrupek, nieosikanego siana i dobrych niezjedzonych warzywek