Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Dziewczynki: czyli Toffi, Linoskoczka i Cichotka
Też jestem cieplolubem , a że świnie mieszkają ze mną w pokoju to tylko na tym korzystają 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Materiały pewnie jadą....ech.
Ale czy boisz się, że misiom będzie za ciepło, czy za zimno? Bo piszesz, że lubisz ciepło, ale w nocy masz chłodno... Myślę jednak, że świnki lepiej znoszą niższe temperatury niż wyższe.
Ale czy boisz się, że misiom będzie za ciepło, czy za zimno? Bo piszesz, że lubisz ciepło, ale w nocy masz chłodno... Myślę jednak, że świnki lepiej znoszą niższe temperatury niż wyższe.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Asita- Jadą, jadą, tak 14 dni z jednej strony Wawy na drugą :/ Już zamówiłam z innego miejsca to samo kurierem... Aż powiem, że się dziwię bo sama wysyłałam ogromną paczkę znajomym nie z Wawy i doszła na kolejny dzień, a nadana była dzień przed tym jak były wysłane tkaniny. Boję się czy dziewczynom nie będzie za zimno właśnie. One mieszkają w naszym pokoju do pracy (pracowite dziewcznyny
). Całe mieszkanie jest tak jakby w bryle a ten jeden pokój wystaje poza nią, i jest też najbardziej wystającą częścią budynku (wszystkie inne pokoje są w bryle budynku). Więc trudniej go ogrzać, jest tam jeden kaloryfer i najbardziej odczuwa się różnice temperatury w nocy. Nie wiem ile jest tam stopni, nie jest bardzo zimno, ale nie jest tak ciepło jak ja lubię.

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Przeczytałam cały wątek
Cudne dziewczyny, łącznie z kobyłką (ma cudowny kolor)
Chłopaki super
Czarny Pan i Biały Pan
zresztą podobnie jak u mnie
.

Cudne dziewczyny, łącznie z kobyłką (ma cudowny kolor)

Chłopaki super

Czarny Pan i Biały Pan

Dziękuję w imieniu całego stada
A kobyłka teraz jest dwu-kolorowa bo ogolona
nie wiem w sumie czy pokazywałam mojego golasa w wątku czy nie 

Dziękuję
Dziś będę kończyć najważniejszego króliczka w życiu, jak już skończę jego ciuszki i obfocę to może się pochwalę 

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nie mogę się doczekać kjóiczka
Dwukolorowej kobyłki nie pokazywałaś, choć może ta z derką
W każdym razie nie zaszkodzi jeszcze raz, bo piękna jest.
Resco to jaka rasa? i pokaż go też z boku. Myślałam, że to młody psiak, nigdy bym nie pomyślała, że to rówieśnik mojej Kiary. Ale to wszystko przez jej siwą mordkę. Kiedyś miała czarną kufę.

Dwukolorowej kobyłki nie pokazywałaś, choć może ta z derką

Resco to jaka rasa? i pokaż go też z boku. Myślałam, że to młody psiak, nigdy bym nie pomyślała, że to rówieśnik mojej Kiary. Ale to wszystko przez jej siwą mordkę. Kiedyś miała czarną kufę.