Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Chocolate Monster

Re: Grubcio&Half

Post autor: Chocolate Monster »

Grubcio rządzi.Smuci mnie jedynie to,że Grubcio grucha na Halfika,gdy jest zbyt blisko :(
ramydada

Post autor: ramydada »

Gratulacje! Fajne chłopaki. :-)
Trochę muszą sobie pogruchać.
Chocolate Monster

Dziękujemy :)
Mam nadzieję,że im to minie i będzie błogi spokój :)
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Tak mnie zastanawiało, skąd wzięłaś datę urodzenia Halfa? To świnka pointerwencyjna, odebrana z mini zoo pod Elblągiem razem z 50 innymi świnkami. Sama pisałam umowę adopcyjna Halfa dla poprzedniego ds i nigdy nie pisze daty urodzenia, chyba, że jest pewna, bo np.urodził się na dt. Piszę przybliżony wiek na dany m-c w danym roku, ale na ile to wiarygodne przy tak różnych budowach ciała świnek itp :think:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
patrycja

Post autor: patrycja »

Tak też bym obstawiała, że to jednak Grubcio rządzi ;)!
Chocolate Monster

Joanka pisze:Tak mnie zastanawiało, skąd wzięłaś datę urodzenia Halfa? To świnka pointerwencyjna, odebrana z mini zoo pod Elblągiem razem z 50 innymi świnkami. Sama pisałam umowę adopcyjna Halfa dla poprzedniego ds i nigdy nie pisze daty urodzenia, chyba, że jest pewna, bo np.urodził się na dt. Piszę przybliżony wiek na dany m-c w danym roku, ale na ile to wiarygodne przy tak różnych budowach ciała świnek itp :think:
Tak było napisane w książeczce zdrowia Halfa przez poprzednich właścicieli,więc postanowiłam się trzymać tej daty :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Fajne chłopaki :love: Gruchanie może się nie skończyć....takie te świnie już są :idontknow: :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Chocolate Monster

Dziękuje :love:
No cóż..Muszę się przyzwyczić :idontknow:
Agatha

Post autor: Agatha »

Moje świnki też gruchają, wlasciwie to tylko Tango, a Mio cicho kwiczy. Krzywdy sobie nie robią, tylko Tango podgryza Mio za uchem, jakby go iskał. Twoje też tak robią?
Chocolate Monster

Moje gruchają po czym wkładają sobie nosy w pupe i niuchają albo podgryzają :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”