- rozeta
- Wiek - 1,5 roku
- nr adopcyjny: 2954
- Do adopcji z KOKO
#Historia zwierzęcia, przebyte choroby : Świnka przekazana przez poprzednią właścicielkę. Przyjechała ze świerzbem, którego wyleczyliśmy.
# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo-Bydgoszcz/katiusha
# informacje dot. adopcji zwierzęcia -URATOWANA
# Informacje dot. diety: Cavia Nature, Complete; Trovet, Burgess z miętą, Selective, sianko, zioła, sieczka, warzywka, z owoców jabłka i arbuz, świeże zioła i trawa, pije z poidła.
# kontakt do osoby decyzyjnej - katiusha PW (wiadomość prywatna) lub biokacha@o2.pl lub 667845814 SMS najchętniej widziany
# Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: Sama poczułam potrzebę.
Prosiaczka oswojona, je z ręki. Zaprzyjaźniła się u mnie z KOKO, więc do adopcji są razem
KOKO
- rozetkowa himalaya
- wiek - ur.2.11.2015
- płeć - samica
- nr adopcyjny – 2489
- Do adopcji z GRYZELDĄ
# historia zwierzęcia, przebyte choroby - Córka Bianki, która została odebrana podczas interwencji z miniaturowego ogrodu zoologicznego w okolicach Elbląga wraz z innymi świnkami. Bianka przybyła do domu tymczasowego w zaawansowanej ciąży. Urodziła 4 maluszki - 2 chłopców i 2 dziewczynki. Wszyscy znaleźli swoje domki, również Koko i Bianka. Niestety dziewczyny (adoptowane razem) musiały wrócić do Joanki ze względu na stan zdrowia dzieci właścicieli. Potem dziewczyny musiały zostać rozdzielone i tak Koko trafiła do Bydgoszczy.
# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo-Bydgoszcz/katiusha
# informacje dot. adopcji zwierzęcia -URATOWANA
# Informacje dot. diety: Cavia Nature, Complete; Trovet, Burgess z miętą, Selective, sianko, zioła, sieczka, warzywka, z owoców jabłka i arbuz, świeże zioła i trawa, pije z poidła.
# kontakt do osoby decyzyjnej - katiusha PW (wiadomość prywatna) lub biokacha@o2.pl lub 667845814 SMS najchętniej widziany
# Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: Sama poczułam potrzebę.
Prosiaczka oswojona, je z ręki, zrównoważona. Uwielbia hamaczki. Zaprzyjaźniła się u mnie z Gryzeldą, więc do adopcji są razem
Oto damy:

Koko:

Gryzelda:

Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.