Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa]
Wiem, że nie potrzeba im reklamy, ale to są prześliczni beżowi chłopcy, bardzo ciekawe, co z nich wyrosnie, bo jeszcze to dzieciaki, rozhasane i głośne, ale po prostu palce lizać 

Re: Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa]
Tuliusz wyrobił sobie paskudny nawyk szczypania (swetra, biżuterii, zdarza się też palec - oczywiście nie do krwi, ale nie jest to przyjemne), a maluszki są naprawdę szybkie i skoczne, i mają pstro w głowie, w związku z tym nie jestem przekonana, czy świnki nadają się do domów z dziećmi. Do takich, gdzie adoptuje rodzic - a dziecko jest, ale nie pragnie kontaktu ze zwierzątkiem - jak najbardziej. Jeśli jednak głównym opiekunem mają być dzieci, to rekomendowałabym bardziej zrównoważone i spokojniejsze świnki.
Re: Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
Tigran jest jeszcze do adopcji?
Chłopcy są już zarezerwowani, w czwartek idę na wizytę przedadopcyjną w ich sprawie
Ale jest sporo innych samczyków do adopcji! Czy potrzebujesz pomocy w szukaniu/wyborze?

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
No właśnie raz widać, a raz nie widać... Trochę nie ogarniam, jak to działa. W każdym razie mam jeszcze jedno nagranie z eksplorowania sofy (oczywiście jak aparat poszedł w ruch, trochę się chłopaki uspokoiły): https://www.youtube.com/watch?v=0lkP2katY8U A jeśli ze zdjęciem będą znowu problemy, wrzucę je gdzieś indziej.