Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Z którym Obłoczkiem? No nie mów mi, że już jest jakaś Cynka na forum..
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Z tego co czytam to Cynka jest już w DS więc mała może mieć takie imię. Nie może być tak, że jednocześnie w Stowarzyszeniu będą dwie świnki DO ADOPCJI o takim samym imieniu . Trudno żeby wśród 3 tysięcy świnek, które przewinęły się przez spśm, nie powtarzały się imiona
Zapraszam do nas:
No właśnie mogą, tak jak pisałam trudno, żeby wybierając imię dla nowej świnki wertować wątek z numerkami w celu sprawdzenia czy gdzieś już takie imię nie było.. No halo przecież to 3 tysiące różnych imion.. Widziałam, co najmniej ze trzy Malinki i dwie Jeżynki, Małe Mi też chyba są dwie. To by było wręcz niewykonywalne..
Przynajmniej taką mam nadzieję, no tak mi się wydawało.. bez przesady. Jest masa świnek z ludzkimi imionami które się powtarzają..
Zapraszam do nas:
No bo ta zasada została wprowadzona jakoś ze trzy miechy temu dopiero
A najłatwiej sprawdzić wchodząc na "numeracja świnek" i w "wyszukaj" wpisać imię, które chcemy nadać. Jak jest już takie to na pomarańczowo Ci podświetli w postach.