.
 .
I stópki Małego Księcia
 .
 .
Moderator: pastuszek
 .
 .
 .
 .

jakie piękne zdjęcia i prosiaki jakie urocze, oj też was zacznę śledzić
 jakie piękne zdjęcia i prosiaki jakie urocze, oj też was zacznę śledzić  A posiadasz profesjonalny sprzęt? Bo i zdj bardzo ładnie doświetlone i to białe tło
 A posiadasz profesjonalny sprzęt? Bo i zdj bardzo ładnie doświetlone i to białe tło  Acha i chyba długo nie zasnę, bo stopiszcza za dużej dawki cukru mi dostarczyły...
  Acha i chyba długo nie zasnę, bo stopiszcza za dużej dawki cukru mi dostarczyły... na starym forum chyba byl watek ze zdjeciami stop
 na starym forum chyba byl watek ze zdjeciami stop   
cavioholiczka pisze:Boziu!jakie piękne zdjęcia i prosiaki jakie urocze, oj też was zacznę śledzić
A posiadasz profesjonalny sprzęt? Bo i zdj bardzo ładnie doświetlone i to białe tło
Acha i chyba długo nie zasnę, bo stopiszcza za dużej dawki cukru mi dostarczyły...
 . Reszta (czarne, szare i brązowe) to faktycznie tła fotograficzne. Mam też dwie lampy studyjne ale ich światło jest za mocne na zdjęcia świnkowe ponieważ mam do nich żarówki 125W. W przypadku 80% moich zdjęć bazowałam na naturalnym świetle z dużego okna w moim pokoju. Reszta to zdjęcia zrobione przy pomocy lampy ale musi być parasolką w stronę świnek a nie żarówką i na dodatek przykryte białym ręcznikiem żeby światło nie było za ostre.. Mam też w pokoju jasno-beżowe ściany które przy większym kontraście wyglądają jak białe.
 . Reszta (czarne, szare i brązowe) to faktycznie tła fotograficzne. Mam też dwie lampy studyjne ale ich światło jest za mocne na zdjęcia świnkowe ponieważ mam do nich żarówki 125W. W przypadku 80% moich zdjęć bazowałam na naturalnym świetle z dużego okna w moim pokoju. Reszta to zdjęcia zrobione przy pomocy lampy ale musi być parasolką w stronę świnek a nie żarówką i na dodatek przykryte białym ręcznikiem żeby światło nie było za ostre.. Mam też w pokoju jasno-beżowe ściany które przy większym kontraście wyglądają jak białe. . Kiedyś zrobiłam takie zdjęcie z boku jak wyglądał mój "plan" podczas robienia zdjęć, małym kotkom, których nie mogłam wnieść do domu.
. Kiedyś zrobiłam takie zdjęcie z boku jak wyglądał mój "plan" podczas robienia zdjęć, małym kotkom, których nie mogłam wnieść do domu.

To bardzo profesjonalnie wygląda ta cerataAussie. pisze: białe tło to cerata
 A co zdolnych świniaczek to masz rację, bo na większości zdjęć wygląda jakby pozowały
 A co zdolnych świniaczek to masz rację, bo na większości zdjęć wygląda jakby pozowały 

. No chyba, że w końcu wybiorę się do długo zapraszających mnie znajomych z Krakowa..
. No chyba, że w końcu wybiorę się do długo zapraszających mnie znajomych z Krakowa..   .
 .