Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
Panie Robercie dziękuję za przesyłkę. Sianko rewelacja (mięciutkie i pachnące). Świnki już jedzą aż im się uszy trzęsą a ja zaraz zabieram się za wysiewaine gratisu .
My również dziękujemy za sianko,koniczynę i nasionka do wysiewu
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Sianko jak zwykle rewelacyjne, nasze prośki zawsze dostają szału na to z 2 pokosu i poprawiają owsem. Do tego obowiązkowo na zdrowie krwawnik i liscie malin. Panie Robercie nasze tymczaski znalazły już nowy dom (oczywiście zabrały ze sobą swoją częśc sianka i owsa).
- Robert B.
- Miejscowość: Mazury Garbate
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za dobre wieści
Zapraszam do oglądania zdjęć, kto za łapka w górę http://www.facebook.com/mazurskiesianko
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Panie Robercie dziekowalam juz w mailu i podziekuje jeszcze raz tutaj. Siano przejechalo droge az do Niemiec, razem w moja kolezanka, ktora chyba za to ozloce Jest rewelacyjne, potworki moje jedza az im sie uszy trzesa
W calym pokoju pieknie pachnie.
Krwawnik tez smakuje.
Dziekuje tez za gratisy
Ma Pan super kontakt z klientem, niejeden sprzedawca powinien sie od Pana uczyc
Cos mi sie wydaje, ze na Swieta bede robic kolejne zamowienie
W calym pokoju pieknie pachnie.
Krwawnik tez smakuje.
Dziekuje tez za gratisy
Ma Pan super kontakt z klientem, niejeden sprzedawca powinien sie od Pana uczyc
Cos mi sie wydaje, ze na Swieta bede robic kolejne zamowienie
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Witamy , poprosimy 20 kg sianka.
Przelew juz poszedł.
Kubas Natalia
Opole 45-071
Ul. Armii Krajowej
Przelew juz poszedł.
Kubas Natalia
Opole 45-071
Ul. Armii Krajowej
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Bulletproof
- Kontakt:
Lepiej napisz na Facebooku, albo na maila bo tam częściej zaglądaNatasza pisze:Witamy , poprosimy 20 kg sianka.
Przelew juz poszedł.
Kubas Natalia
Opole 45-071
Ul. Armii Krajowej
- Bulletproof
- Kontakt:
Zamawiając sianko u p. Roberta nastawiłam się że z naszymi kurierami paczka dojdzie za jakiś tydzień, a przyszła w mniej niż 12 godzin po na pisaniu maila! Słyszałam że ma ekspresowe przesyłki, ale nie aż tak!
Poprosiłam go też żeby zapakował siano w 2 mniejsze worki bo mi się w pokoju nie zmieszczą, ten odpisał że niestety nie doczytał i wysłał w 1. Jak doszły to okazało się że mnie w balona zrobił i są 2! (+tymotka)
Karmelek biedny myślał że to jemu chcę zrobić zdjęcie...
Jako, że moja mama jest bardzo sceptycznie do tego nastawiona, chciałam porównać sianko p.Roberta do typowego, sklepowego. Chyba nie muszę mówić które jest które
Zrobiłam też mały eksperyment na świniach, żeby zobaczyć czy faktycznie jest takie dobre. JEST. Tequilla najpierw przerażona aparatem speszona siadła w kącie, ale nawet ona wybrała Mazurskie sianko
I oczywiście wielkie podziękowania za gratisy, o taki wielki pęk gałązek dostałyśmy! Jakby jeszcze nie było dosyć super to tradycyjnie nasionka do wysiania, ale tym się zajmę na święta
Poprosiłam go też żeby zapakował siano w 2 mniejsze worki bo mi się w pokoju nie zmieszczą, ten odpisał że niestety nie doczytał i wysłał w 1. Jak doszły to okazało się że mnie w balona zrobił i są 2! (+tymotka)
Karmelek biedny myślał że to jemu chcę zrobić zdjęcie...
Jako, że moja mama jest bardzo sceptycznie do tego nastawiona, chciałam porównać sianko p.Roberta do typowego, sklepowego. Chyba nie muszę mówić które jest które
Zrobiłam też mały eksperyment na świniach, żeby zobaczyć czy faktycznie jest takie dobre. JEST. Tequilla najpierw przerażona aparatem speszona siadła w kącie, ale nawet ona wybrała Mazurskie sianko
I oczywiście wielkie podziękowania za gratisy, o taki wielki pęk gałązek dostałyśmy! Jakby jeszcze nie było dosyć super to tradycyjnie nasionka do wysiania, ale tym się zajmę na święta
Tu nie ma co kusic, zadowolone ryjki mowia same za siebie