Niestety nie zdazymy pojechac po Arielka i Frykasa.Strasznie nam przykro Klatka juz na chlopakow czekala
 Niestety nie zdazymy pojechac po Arielka i Frykasa.Strasznie nam przykro Klatka juz na chlopakow czekala  
   Corka tez sie strasznie cieszyla

Moderator: silje

Szkoda bo Wszystko już mieliśmy przygotowane dla chłopaków i mieliśmy pisać kiedy po nich pojedziemy
 Szkoda bo Wszystko już mieliśmy przygotowane dla chłopaków i mieliśmy pisać kiedy po nich pojedziemy  Ale Trymamy kciuki za całą czwórkę!!
 Ale Trymamy kciuki za całą czwórkę!!  Napewno ktoś się na nich skusi!
 Napewno ktoś się na nich skusi! 

przyjechali Ewa i Michał, a nie jakaś Aga i Piotr...
 przyjechali Ewa i Michał, a nie jakaś Aga i Piotr...  ale chociaż imię Rogera się zgadza
 ale chociaż imię Rogera się zgadza  Jędrek i Roger prowadzą liczne rozmowy, całe szczęście w miarę neutralne, nie musimy jak narazie interweniować
 Jędrek i Roger prowadzą liczne rozmowy, całe szczęście w miarę neutralne, nie musimy jak narazie interweniować  chłopaki prezentują jakie mają piękne pupy kręcąc nimi co jakiś czas:D czasami jest szczękanie i pogonie naokoło kapcia i paśnika, ale mimo to wygląda dużo lepiej niż przypuszczałam, biorą pod uwagę trudny charakter Rogera. Ale Jędrek wcale nie jest taki uległy jak myśleliśmy i potrafi Rogerowi "się odgryźć"
 chłopaki prezentują jakie mają piękne pupy kręcąc nimi co jakiś czas:D czasami jest szczękanie i pogonie naokoło kapcia i paśnika, ale mimo to wygląda dużo lepiej niż przypuszczałam, biorą pod uwagę trudny charakter Rogera. Ale Jędrek wcale nie jest taki uległy jak myśleliśmy i potrafi Rogerowi "się odgryźć"  jesteśmy dobrej myśli:)
 jesteśmy dobrej myśli:)
 Już poprawiam imiona, coś mnie się.. (nic nie piłam, naprawdę)
 Już poprawiam imiona, coś mnie się.. (nic nie piłam, naprawdę)