Anula pisze:Przypomnij mi proszę jakieś rasy pieski macie? Korki to pamiętam, a ta druga rasa?
Owczarki Australijskie (typ amerykański)
lunorek pisze:Boję się tylko, że mnie chłop z domu wystawi Rybki, żółw, 2 chomiki, 2 świnie... Nwm, może się nie doliczy, albo pójdę w zaparte: no jak to, nie pamiętasz???! ... no przecież były 3 od początku?!
Haha no ja nie jestem zbyt dobrym przeciwnikiem do rozmów o ilości zwierząt w domu .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Po łóżku się nie tupie ale chrupanie było głośne .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Nope, takie humorki ma tylko Lazio . U mojej trójki każda pora jest dobra, a dla Pestki to nawet zawsze za mało . Mogłaby mieszkać na kolanach byleby jej tylko szamę dostarczać .
Zapraszam do nas:
Ale masz fajnie... u mnie tylko Luna lubi przytulanie i to tez musi miec na to ochote Mala rzadko kiedy sie wyciaga, o spanou nie ma mowy. A Elmo na rekach jest od razu zly
Oooo ja na prawdę? To istnieją takie świnki.. :/? Nooo z Pestką to jest tak, że do głaskania jest instrukcja obsługi bo jest mega czuła jak już pisałam wcześniej. Kiedy robi się to odpowiednio to rozkłada się praktycznie od razu . Nawet jak są na łóżku i sobie usiądę to same wchodzą na kolana . Czasem jak siedzę oparta o ścianę i mam na kolanach laptopa to albo muszę go odłożyć albo przenieść się gdzie indziej bo tupią po klawiszach i nie mogę się odpędzić, jak je odkładam na koniec łóżka to tuptają z powrotem .
Zapraszam do nas:
No takie po prostu są, kwestia charakteru . Przy czwartej świni bardziej zwracaj na to uwagę .
Zapraszam do nas: