Też muszę spróbować z super glue, bo trudno ze zdjęciem w parze
Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Tost i Nachos - Najsłodsze zdjęcia świata s.73!
Nawet szlafroka się dorobili
-
cappuccino
Nachos dzisiaj ćwierkał, podobno, bo oczywiście w pracy byłam, to nie słyszałam
Chłopcy cały czas wagę trzymają:
Tost między 990g-1030g
Nachos mięzy 1150g-1200g
Ale powiem Wam, że zgrabne te moje świnie
Chociaż Tost, mimo, że jest lżejszy, to jest bardziej rozlazły. Nachos, kurcze, kawał świni. No jak się go bierze na ręce, to czuć ten ciężar
Ale on jest ubity ( no może troszkę tłuszczyku pod bródką ma
).
W każdym razie, żyjemy i mamy się coraz lepiej.
Chłopcy cały czas wagę trzymają:
Tost między 990g-1030g
Nachos mięzy 1150g-1200g
Ale powiem Wam, że zgrabne te moje świnie
W każdym razie, żyjemy i mamy się coraz lepiej.
-
loriain
Lubie ten swinski ciezar
a zdjecia??
-
zuzka310
Re: Tościk
Jestem od nie dawna na forum ale musiałam napisać jest ślicznyLizaczek pisze:Tościk![]()
![]()
-
zuzka310
nie znam sie ale nie widzę zdjęć na 71str i innych Czy jest możliwość zobaczenia? 
-
cappuccino
Chyba jest jakiś problem z serwerem, bo zdjęcia mi się ładują, a się nie pokazują
Zajrzyj potem, może się coś naprawi
.
Zajrzyj potem, może się coś naprawi
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
powinno to zostać uwiecznione na filmie byśmy my też mogli zobaczyć i usłyszećcappuccino pisze:Nachos dzisiaj ćwierkał, podobno, bo oczywiście w pracy byłam, to nie słyszałam![]()
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
cappuccino
Meldujemy się.
Zamówiliśmy chłopcom nowy komplecik mebelków od pastuszka, no i sianko od Pana Roberta.
Z tych mniej przyjemnych rzeczy. Nachos zrobił się jakiś nieswój, zachowuje się tak, jakby bolał go brzuch. Boby robi niby kształtne i zwarte, ale jakieś ogromne i trochę plastelinowe. I to w sumie dzisiaj tak
Ciężko mi powiedzieć, czy może ma jakieś wzdęcie, bo on z reguły ma wielki brzuchol. Dostał bobotic jakiś czas temu i chyba trochę puściło, bo zrobił sporą ilość bobków. Zobaczymy jak będzie jutro, najwyżej przejedziemy się do weta 
edit: Już je ładnie i bije się z Tostem, więc chyba wszystko wraca do normy. Ale powiem Wam, że po styczniowych ekscesach u niego, już miałam paniczny strach w oczach jak tylko zobaczyłam, że męczy się z kupą
Zamówiliśmy chłopcom nowy komplecik mebelków od pastuszka, no i sianko od Pana Roberta.
Z tych mniej przyjemnych rzeczy. Nachos zrobił się jakiś nieswój, zachowuje się tak, jakby bolał go brzuch. Boby robi niby kształtne i zwarte, ale jakieś ogromne i trochę plastelinowe. I to w sumie dzisiaj tak
edit: Już je ładnie i bije się z Tostem, więc chyba wszystko wraca do normy. Ale powiem Wam, że po styczniowych ekscesach u niego, już miałam paniczny strach w oczach jak tylko zobaczyłam, że męczy się z kupą
-
cappuccino
Ech, jednak chyba nie jest w porządku, albo już na prawdę świruje. Wymasowałam mu brzuszek, co gorsza dał sobie ten brzuszek wymasować - co jest dziwne, bo on nie umie usiedzieć za długo w jednym miejscu. Niby je, pije normalnie. Ale coś mi nie gra po prostu.